Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

moj pribeh

chcem uz konecne odist z tej skoly po styroch rokoch !!!! zmenit kolektiv a byt sama sebou . Nie byt na sniech a trpnut kedy to zas pride len tak z nicoho nic. ked ste na smiech ... podla mna keby sa niekoho v ckole spytate na moju osobu tak prva vec co ho napadne ze to je ta cervena.. NEznasam sa kvoli tomu!!! to strasne teplo na mojej tvari len tak pre nic !!!! Pride to samo od seba a hroznee je to pri tabuli . mam skoro 19 . preco ja?????????????????????????????????????????????????????????Preco????
chcem dostat od zivota facku aby som si uvedomila ze cervenanie nie je problem .............. ale preco prave ja????? kto mi na toto odpovie??

ja(ajja)

pravda, ja uz mam svoj vek, ale problem sa mi dari riesit az teraz, ked patram ako si pomoct. Internet mi dobre posluzil. Aj rodicia mi chcu len dobre, tak im je to jedno, ze beriem AD. Hlavne, ked sa ja citim fajn, aj oni su spokojni. Teraz sa fakt citim v pohode. Dosiahnut maximalnu uvolnenost v kontakte s ludmi, to je mojim cielom. Zatial to ide, poklopem.

ja(ajja)

hmm, keby som tusila, co bude dnes vecer, zajtra, pozajtra. Sama som zvedavá. Čerpem a porovnávam iba z momentalnych a minulých skúseností.

ja(ajja)

hmm, keby som tusila, co bude dnes vecer, zajtra, pozajtra. Sama som zvedavá. Čerpem a porovnávam iba z momentalnych a minulých skúseností.

anonym 9

ja(ajja)a pomáha ti to?...a potom keď ich doberieš tak by si sa už nemala červenať a báť sa komunikovať s ľuďmi?...

ja(ajja)

Vsak ja nikoho nepresviedcam, kazdy mame svoju hlavu a hladame cesty. Ja, aj ked som zo zasady proti liekom, nakoniec som si to zvazila. Zatial som spokojna. Najblizsie dva mesiace ich este planujem uzivat, pretoze nezvladla by som tie zmeny v mojom zivote, ktore momentalne zazivam. Ak precitas, na co su AD, tak pochopis. Napriklad, ten co uzivam ja, zachytava serotonin. Ten je dolezity na udrzanie nalady. A ovplyvnuju mnohe ine pochody v nasej hlave, ktore su z nejakeho dovodu narusene. Skratka, pomahaju ich dat do suladu. Co znamena, ze po "oprave" uz nie je dovod ich uzivat.

anonym 9

ja(ajja): veď aj podľa mňa je to vybielenie pleti hlúposť, lebo to nijak nesúvisí z tvárou, ale s kľudom aký máš prežívať, keď sa s niekym rozprávaš...a to je nevyhntné brať tie antidepresíva?...lebo ja nechcem veľmi na lieky sa dať...

Najčítanejšie články