Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------
Červenanie - ako tomu zabranit?
ahojte som chlapec som normalny chalan paneboze chchem normalne zit naucit sa vsetko do zivota robit veci co robia druhy co tom vsetkemu brani no preedsa cervenanie u mna je to tak ze je to niekedy niekedy je nic a je to normalne inak zas je to cervenanie a strach ze sa budem cervenat a preco nemozem jednat s ludmi spytat sa co chcem vediet preco robte uz konecne nieco s tym je to uplne trapne ponizujuce a stresujuce zobral by som si kvoli tomu zivot lenze nemam odvahu nechcem opustit svet takto pre tento dovod cervenanie obycajne cervenanie co s tym nikto nevie nic spravit kolko ludi to ma robte nieco zalozime nejaku kampan spolocne urcite to na tomto fore nikto tak y kto by mohol nieco s tym robit nezbada ale ja dufam ze ano pomozte nam neni vam to trapne doktori a taki ludia co by mali nieco spravit naozaj vam to neni trapne ze viete o tom je to problem ano hovorim o tom otvorene venujme sa tomu viac najdime sposob ako to odstranit a podobne viete co myslim ze? ja jednoducho nevladzem co mam robit cervenaju sa chlapci dievcata a velmi to boli ked si uvedomite ze druhy to nemaju a mozu normalne zit
ahojte
a nepomaha na to napr. samoopalovaci krem na tvar? nikto to neskusal? ze ked bude mat clovek hnedu tvar nebude to az tak vidiet????
presne ako to je napisane nech sa zalozi nieco aby to uz nebolo vela ludi trpi aj ja mam taky nazor ako arokk velmi dobre napisane aj ja vas prosiiim
Prosim ked si toto cita nejaky doktor dermaolog psycholog hocikto kto sa v tom vyzna nech sa zacne uzkonecne proti tomu bojovat preco sa lieci rakovina preco sa lieci hento toto a hovori sa o tom pise sa o tom radi sa a o cervenani je jdno dve fora nic viac co to je je to choroba a je to hrozne sak si to uz uvedomte spravte o tom stranku davajte to v televizii v novinach pomahajte setkym aj mne setkym ludom co trpia a je to poviem vam hrozna depresia prosim vas robte nirco odbornici ja nechcem to uz mat a nechcem aby to zazivali aj dalsie generacie ludi lebo viem ake to je dakujem
Caute vsetci ja som na tom rovnako sice aj ked sa necervenam v kazdej situacii a nejake si tuacie zvladnem jak normalny necervenajuci sa clovek a niekedy na to nemyslim aje to v pohode ale ja tomu naozaj nechapem kedy to pride preco prave ja nemozem jednoducho nic nmozem sa presadit nemozem proste je vela veci ktore nemozem jak ostatny tento problem je asi najhorsi podla mna je to este horsie jak keby ze ste ne voziku ludia co to nemaju a vysmievaju sa tomu to su pre mna neni ludia lebo nevedia o tom ani hovno a robia to je to dost tazke takto zit mne sa to tu nehce cele vysvetlovat lebo je to na dlho jednoducho aj keby ze sa cervenam len trocha aj tak mi to vadi lebo chcem byt normalny aky som a takyto zivot sa neda uz zit keby ze na to nieco je napiste sem vsetko o com viete ze pomaha lebo ja uz som na dne niekedy prajem vam vela stastia a aby to cervenanie uz konecne prestalo CAUTE
..no takze.. ja si mylsi m ze cervenanie je vec psichiky a nervovej sustavy a ze nejaky ten laser tomu nepomoze.. my to mame zablokovane v mysli a tak lahko sa toho nezbavime..mozno by bolo treba sa nad tym zamysliet..ze preco sa vlastne cervename v tych situaciach v kt. sa cervename atd..mozno by sme na to nemali mysliet..je to tazke ale mozno by to pomohlo, a nemali by sme si robit tazku hlavu z toho.. napr ja ked sa trochu zacervenam a niekto mi to pripomenie tak mam pokazen ycely den..ale ked mi to ludia nepripominaju tak som uplne v poho..no neviem, keby ste na nieco prisli tak napiste.. docervenania sa
no tak ja som nasiel nieco cym sa to da zevraj liecit vola sa to Skin Line je to aj s laserom, vsetko to ne na nete... nedalo mi a isiel som to otestovat az do Kosic jedno sedenie vas vyjde do 1000SK a trva 30min tak podstupil som 2 sedenia a k tomu by ste si mali dokupit aj laserovi gel ktory stoji nejak 600SK... opisem vam postup prace co mi robili: zo zlatou ihlou s tym pristrojom mi pichali do tvare trosku to bolelo potom asi 4dni som mal teke male pluzgiere po tych vpychoch a po tyzdny som mal vydiet vysledok prace... za 4dni to bude 2tyzdne co som tam bol a este nevidim ten ocakavany vysledok, tak neviem ci je to pravda co tam pisu a hovoria keby sa to zmenilo tak dam vam vediet majte sa
cawte
ahojte, ja mam tiež ten problem. tiež ma to dosť štve. bolo by fajn keby sa to dalo spraviť tym laserom, už som nad tym rozmyšľala. ma už niekto s tym skusenosti?