Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------
Červenanie - ako tomu zabranit?
Pisem tu posledny krat lebo to nema zmysel.Nastudujte si co je to PREROSACEA a ROSACEA,a chodte na www.google.co.uk a hladajte FACIAL FLUSHING alebo SYMPHTOMS OF PREROSACEA a pochopite tomu vsetkemu.Pisu tam ze priznaky prerosacey su cervenanie sa v zime,teple,v strese,TRAPNEJ SITUACII {embarrasing situation} a podobne,a prerosacea sa da liecit laserom takze kuknite to.Tak cafte
kazy si zastava svoju pravdu tak jak ty a to ze je to psychikou to je mozno loen tretina problemu je to aj kozou na tvari a je to aj rozsirenymi cievami na tvari vela ludi ma psychicke problemy je nervozny pred tabulou pred davom ludi a tak a necervena sa mozno sa maximalne spoti pretoze unho to cervenanie neexistuje lebo nevie co je to ten pocit ked je v trapnej situacii citi sa trapne ale nezacervena sa jak my ked podla mna to bude nieco ine a podla mna nemas uplne pravdu ked hovoris ze je to len psychikou to je tvoj nazor moj je takyto nejaky aj ked na sto pro to povedat neviem
diava-to je spôsobené psychikou...u veľa ľudí sa to takto prejavuje. No si jednoducho vystrašená, roztrasená....a viac nie je treba, fľaky sa vyhodia...Je to jednoducho tak dané u Teba. Treba si vedieť kľud navodiť a na to by si mohla skúsiť autogénny tréning....je to také cvičenie, ako si nabudiť tie príjemné pocity, keď si napr. rozrušená, bojíš sa, horia Ti líca, je Ti teplo a pod....
Prosím Ta, len nezačni sa napchávať nejakými tabletkami...
len ja nechapem, preco mam tie cervene flaky...ja som to nemala predtym nikdy, ved to vyzera ako keby dalsi level po cervenani boli flaky, cize sa to zhorsuje:( a je to vždz, ked sa nejako rozrusim, urcite sa mi aj zvysi tlak a tak
diava-ahoj:)) no vieš..to prišlo nejak tak samo od seba s vekom. Teraz mi ťahá na 27rokov. Je veľa takýchto ľudí..a veľa si ozaj z toho nič nerobí, to som zistila. Potom som si povedala, že preboha, ved svet sa netočí len okolo mňa, tých ostatných povrchných ľudí môžem mať na saláme. Hádam nejaký blbý fľak neprekryje moju inteligenciu, vtip a pod....Nejak som sa prestala pozorovať, aj si srandu z toho veľa krát spravím, keď sa mi ešte občas nejaký objaví:)))))
Ved preboha, veľa ľudí sa tak sleduje, že či nemá náhodou nejaký fľak na krku, že sú úplne z toho paralizovaní a nedokážu sa poriadne uvoľniť a ani komunikovať s ostatnými...Pretože chcú vyzerať dokonale...
Vieš, čo by malo byť pre Teba podstatné? To ako sa iní pri Tebe cítia, a nie ako sa Ty cítiš... Ved preboha, keď raz si s Tebou niekto rozumie,má Ťa rád a je rád v Tvojej spoločnosti, tak sa vykašle na nejaký fľak na krku...
A pri takýchto ľuďoch pochopíš že ved o nič fakt nejde...:)
Môj priateľ presne vie aké som mala problémy a občas sa aj teraz kapánek prejavia...a neberie ma ako chuderu!:)))
A nijaké krémy Ti na to nepomôžú...všeliaké lasery čo sa tu spomína...možno aj keď veľmi pochybuje...možno len dočasne...
Ale dôležité je odstrániť podstatu problému...
To máš ako s bolesťou napr. zubu...Nejaké tabletky Ti síce na chvíľu pomôžu, zmieria bolesť...ale len na chvíľu...Ten zub aj tak treba vytrhnúť....
chápeš a rozumieš mi aspoň troška?:)))
to bozka: a ako si to prekonala? myslim tie cervene flaky na krku, lebo ja to mam asi pol roka/alebo som to mala aj predtym, len som si to nevsimla?/a je to otrasne, cez zimu som nosila hlavne rolaky, ale co teraz, ked uz bude teplo??? uz som z mtoho zufala, sa citim jak taka chudera najvacsia, nedavala si si na to nejake maste, lieky??? lebo ja som sa vzdy cervenala, to by som aj prezila, ale tie flaky na krku, dekolte, to je strasneeeeeeee.
Kľúdne si vybi zlosť na mne, ved to je najlahšie.
Najskôr si naštuduj nejaké veci ohľadom psychiky človeka, ako telo funguje a potom mi už nenapíšeš že píšem blbosti!
Veď najľahšie sa je ľutovať.
A budem sa opakovať...Musíš odstrániť podstatu problému a laserom to určite nebude!
krásny deň:)
prepac bozka fakt sorry ja som to nescel napisat ale pochop ma ja uz hladam setko co pomoze inac asi nebudem zit fakt prepac ja mam naladu na nic
BOZKA ty tu prestnam trepat take debiliny a to sa este slusne vyjadrujem to nam pekne pomahas nic npomoze je to psychika kazdy ma stres a necervena sa a da sa to urcite liecit lebo to je to ze s laserom napriklad nebudes sa cervenat mozes mat zly pocit potiti sa ale aspon to cervene na tvari a ja nevim ja uz sem neudem pisat mam totoal zlu naladu a tito tvoje blblosti mi teda ani nadej nedodaju
No moji milí...
To že sa niekto červená z tepla, zimy, námahy, to nie je psychický problém. Je to spôsobené tým, že cievy sa rozťahujú a prekrvjú....
Ale to, že sa červenáte v kontakte s niekým, alebo keď máte niečo povedať, prípadne ste stredobodom pozornosti,srdce sa rozbúši, začnete sa potiť... to už je psychického rázu...Ale na to Vám nijaký laser nepomôže!
Ja viem aj Vás chápem aké je to všetko nepríjemné. Ja som mala tiež otrasné stavy...Ala vidíte, nejak som sa sama dala dokopy a som takmer v pohode.
Tak hlavu hore!