Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------
Červenanie - ako tomu zabranit?
No ludkovia mne zatial pomohli iba tabletky a to len na jednoduchsie tazkosti...
Ak islo o nieco pre mna brutalne (pred tabulou a cca 150 ludi) tak to nemalo plny ucinok.
No wolam sa Dada mam 13 rokow a mam uplne ten isty prblem jak wy ale iba w zime ..a to jew wobec tak ze aj pred kamoskami aj w triede hocico ked powiem a ece mi do toho aj slzia oci niekedy =( je to strasne trapny pocit ale pokusim sa to niak wyriesit mozno skusat si rozhowory s kamkou a snazit sa ja wazne newiem ale seci tu piseste jake to je hrozne a jake to je a nikdo nenapise ze jak sa to lieci ...sak to uz neni mooozneee...a najhorsie je ked sa niekto spyta ze ty co sa cerwenas prosimta? a mame aj take hnusne spoluziacky ze oni to ece wyuziwaju a naschawal pred wela lusmi idu mne klast take otazky co az skapinam s toho aach a dost blbe je ze sa mam konecne strenut s jednym chalanom ktoreho strasne lubim a wiem ze sa buem urcite strasne cerwernat a ece blbsie je ze tajm nebude len on ale asi 30 ludi ece s nim´:((
thomas19 -minule si pysal ze pojdes na tu operaciu laserom,ako to dopadlo ?Mam rovnaky problem tak som zvedavy.
Chcem sa vas spytat, ci mate niekto skusenosti s kremom RUBORIL a ci vam nejako pomohol v tomto probleme. Dakujem
no ja som z tym tiez mala problemy od puberty a doteraz sa semtam cervenam a to som po 30tke,dolezite si ale uvedomit,ze cervenanie nie je ziadny problem alebo vada a ze sa zbytocne hanbime alebo si robime problemy za taketo sprostosti...proste co je na tom,ze som niekedy v rozpakoch alebo sa cervenam,moj priatel si mysli ze je to rozkosne a ja uz to davno neriesim a zivot je krajsi
odpoved pre sama: NEDOVOL CERVENANIU PREKAZIT TVOJE PLANY, STATNICE SPRAVIS TAK, ZE SI ANI NEVISIMNES CI SI SA CERVENALA, CI NIE. KASLI PROSTE NA TO, LUDIA TO TAK STRASNE NEBERU AKO MY SAMI, CERVENAJUCI SA. ODVAHU A HOR SA DO ZIVOTA
Ahojte bol som sa spytat na jednej sukromnej klinike ohladom toho cervenania a tam my povedali zevraj to sa neda nijak liecit ze to je problem nervovej sustavy ze my vylucujeme nieco do ciev co ich rozsiruje a potom sa prejavi to cervenanie urcitych situaciach .Da sa len liecit to cervenanie ked ma niekto permanentne cervene flaky na tvari.Ked budete nieco potrebovat ohladom cervenania tak kludne piste na mail alebo mozme dat aj stretko my vsetci s klubu cervenych:-}}.moj mail je benjamin000@azet.sk
mojim problemom je cervenanie..........neviem si to vysvetlit som cervena ked odpovedam.alebo pri uplne hlupych veciech dokonca aj ked s ama spoluziacka sptya preco sa nemalujem uplne hlupe pripada si ako debil...
POCUVAJTE JA UZ NEVLADZEM NECHCEM TO VSETKO VYSVETLIT ALE ASI SA ZABIJEM TENTO PROBLEM JE NAJHORSI AKY KEDY MOZE BYT. KTO MI PORADI NECO