Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

pipina

TO UZ AJ CERVENANIE SA DA ODSTRANIT LASEROM CI TABLETKAMI ???? FAKT no treba si len zacat verit viaaac kazdiii jeden okrem 5% ludi sa cervena! Aj ked len raz za mesiac a ty kazdy den ale skoro kazdyy a ked uz mas s tym problem ked budete na to panicky mysliet bude to este horsie.. aj ked sa zacervenas ale snaz sa tvarit sebavedomo a spravit si s toho for... HLAVU HORE DRAHUSIKOVIA !!! MATE SVOJE TELON SVOJU DUSU A ZIVOT V RUKACH LEN SA NEBAAAT !!!

mira

ahojte kks ja osm aka rada ze v tom niesom sama len ja mam este horsi problem ked sa necervenam na tvari tak na dekolte je to strasne trapne ale vsimla som si ze ked pijem neake alko tak to prejde a som odvaznejsie ale strasne ma to sere lebo som celkom schopne dievca a aj sebavedomie mam celkom tak nechapem preco sa cervenam asi sa zabijem chcem sa spytat ake tabletky na to pomahaju prosim piste

007simonka

no tak ja mam rovnaky problem ako vy vsetci tu...a velmi velmi velmi mi to vadi, neviem co s tym mam robit a je to strasne neprijemne.Ja ani neviem preco sa cervenam, jednoducho, ked sa mam niekto spyta na nieco osobne alebo staci ze o tom hovorim....moje naadherne licka su hned cervene...a to nie je velmi prijemne napr. v triede, dokomca aj ked odpovedam na otazku profesorovi citim, ze sa cervenam, hoci na to nie je dovod...poradte niekto ak viete nieco co pomoze necervenaniu sa :)

halino

No zdravim vas nebudem vam tu pisat ze mam tento isti problem pretoze inak by som sem nepisal. Naozaj mi je to neprijemne aj si nahlas mozem povedat sak nic sa nedeje klud ale tie lica nie a nie prestat. Moc som tu nenasiel odpovedi co sa da robit prosim ak mate nejake lieky tabletky masticky nejake znacky odskusane neodskusane napiste mi nazov a ja vyskusam cokolvek. KOniec cervenaniu!

Keby nieco kedykolvek mi napiste na HalfikTechEmali@gmail.com prosim poradte mi mna to uy nebavi :(

kamoska

JAN, tam by som nesla z jedneho dovodu, vobec nemaju licenciu na vykon zdravotnickych zakrokov....pozri si na www.orsk.sk, ale stranku maju posobivu...clenom vsetkych tych medzinardonych zdravotnickych asociacii, ktore tam popisuju sa mozes stat aj ty ak im zaplatis clenske, nevyzaduje sa ziadna skuska alebo prax v danej oblasti, takze to maju len na ohromenie

polko

Ahojte tak je nejaky klub? Robia sa stretavky? Padlo tu zopar navrhov no neviem ci boli zrealizovane. Ten nazor o spolocnej terapii nas cervenajucich sa by mozno pomohol. Pozdravujem vsetkych :)

pianosa

Hladala som na tomto fore uplne inu temu ale padol mi zrak na temu cervenanie sa.Viem si predstavit ako sa asi vsetci co tu prispeli citia ked zrazu citia ako im horia lica.Heh ja takisto patrim medzi vas.U mna to zacalo uz na zakladke a tiahne sa to so mnou ako sopel az doteraz a to uz chodim na vysoku skolu.Ja niesom velmi narocna,cervenam sa vzdy a vsade,je jedno ci zrovna platim pri pokladni a ludia v rade za mnou sa na mna pozeraju,alebo sa ma lektor na prednaske priamo nieco spyta,vtedy doslova horim. Ja sa dokonca cervenam aj ked klamem,co ma hned prezradi pred rodicmi ze asi im nehovorim 100% pravdu:)Najhorsie to bolo snad ked som bola s priatelom niekde vonku a stal sa mi trapas a moje licka zahoreli krasnou cervenou:)Kedze tuto stranku mojej povahy som zdedila po mojom ctenom otcovi,prave on sa mi snazi pomoct tym,ze stale mi opakuje ze by som nemala dbat nato,co si ostatny myslia a ze potom sa pomalinky prestanem cervenat.Ale tu ani nieje o to ze sa hanbim pred druhymi,ja len som jednoducho neni rada stredobodom pozornosti a akonahle sa na mna upriamy vacsi pocet oci, citim sa ako vyplasena srnka a myslim ze aj tak vyzeram:)Je to tazke,a kedze studujem na vyske a cakaju ma same prezentacky pred triedou,je to tym padom este horsie.Myslim ze cervenanie sa neda odstranit zo dna na den.Je to proces a clovek na tom musi popracovat.Treba to cervenanie sa akceptovat ako sucast seba samehe.No a co ze sa cervenam. Niektori su na tom este horsie.A osobne si myslim,ze ludia ked vidia ako sa cervenam,snazia sa si to nevsimat ved to nieje ziadna katastrofa a este im to moze prist aj mile ze som taka hanblivka:))Ale na zaver musim povedat,ze som rada ze niesom v tom sama.

lenus

Aj ja mam s tym problemy-teda mala som=) potom som to zacala brat ako srandu, treba sa na tom zasmiat, co uz s tym, cervena farba je farba zdravia =D

jklobasa

ako vidim maju s tym viacery problem a ja som si myslela,ze som sama :)) je to fakt neprijemne a odpovede v skole som riesila tak ze som nesla a dostala som 5 teda este je to tak,clovek sa strasne citi a upne trpi ked je cerveny teda aspon ja,a drzim vsetkym palce aby ich to preslo,lebo je to fakt hrozne a hlavne tie pohlady ked som cervena,no je to strasne