Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

jan

Prerosacea: Most patients with rosacea have been afflicted since youth with an episodic, sudden reddening of the face that passes quickly.3 Flares are brought about by such triggers as weather (ultraviolet radiation/sun, cold, strong winds, excessive humidity), emotional influences (eg, strong emotions, stress, anxiety), heat (saunas, hot baths, overheating, warm environments), beverages (eg, alcohol [especially red wine, beer, bourbon, gin, vodka, champagne], hot drinks [hot cider, hot chocolate, tea, coffee]), foods (liver, dairy products, hot or spicy foods, vegetables, fruits), tobacco, certain medications (injected radioopaque iodides, topical corticosteroids), or physical exertion such as exercise or jobs requiring lifting and/or loading.

lucia1

maturita je verejna,...nasi uzasny profesori este nahovaraju ziakov ze nech sa idu pozriet, ale maximalne piati do miestnosti, aby vedeli co ich caka...ja tam umriem ak niekto pride:(

lucia1

ten Lexaurin je volne predajny alebo len na predpis?? za 2 tyzdne ma cakaju maturity a to ma tak rozhadze ze to asi nezvladnem...budem sa sustredit len na to ako mi hori tvar a dekolt:( co mam robit pomozte mi:(( budem tam pred porotou, a maturita je volne pristupna vsetkym ludom...ak sa pridu pozriet nejaky ziaci tak urcite to nezvladnem, pomoc:((

chiconyvv

Fiiha nikdy som si nemyslela ze nas cervenajucich sa je az tak vela...Mam z toho strasny stres ked sa cervenam. Som sympaticka mlada baba, mam dokonalu postavu dlhe nohy a o nezaujem opacneho pohlavia sa nemusim bat. Ide o to ze som stale cervena ako vascina tu prispievajucich. Pri kazdej situacii, ked sa ma niekto nieco opyta..no proste stale. A tiez neznasam ked mi niekto povie "cervenas sa" Ako keby som to nevedela..alebo sa nieco vyriesi tym ze mi to dotycny povie???? Ale nasla som si mensiu fintu. Kazdy den pouzivam make-up. Cervenanie ptm nie je tak napadne a ja sa citim "bezpecnejsie" Je to taka moja mala pomoc, aj ked viem ze mi to pomaha viac psychicky ako naozaj. Ale make-up sa stal mojou sucastou a prirastol mi k srdcu ako velka pomoc :) a moje sebavedomie sa zvysilo.. :)

dino147852

Aj ja mám problémi s červenaním. Červenám sa aj v situáciách, ktoré sú úplne normálne. Neviem ako sa mám naučiť ovládať to červenanie. Dosť mi to znepríjemňuje život. Ak niekto viete ako sa to dá naučiť, prosím odpíšte. Ďakujem.

23

ahojte, no ja sa tiez cervenam ale to mi nejako nevadi skôr ma trapi ze sa mi trasu ruky nohy hlas a vsetko ked sa mam prezentovat a uz naozaj neviem ako dalej..chodim totiz na vysku kde sa tomu neda vyhnut :(