Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------
Červenanie - ako tomu zabranit?
:) slovencinu a anglictinu mam uz za sebou, obidve vyborne, takze 1:) este ekonomika a prezila som...tej sa vsak bojim najviac, to bude zle:(
...ale samozrejme bez cervenania to ani neslo, takze som bola cely cas ako paradajka, paraada:D
halooooo, ľudia, už sa tu nenájde nikto, kto by sa sem-tam začervenal a podelil sa o tento zážitok s ostatnými červenačmi? A ja sa tu pozerám poctivo každý deň a žiadny NICER a nikto a ani Lucia že ako zmaturovala, hm, čo všetci robíte? a čo ty, jan, už sa chystáš na operáciu?
Ja som teraz už opálenučká, takže to červenanie nie je až také do očí bijúce, keďže som červená od hlavy po päty :-)))
Tak sa už niekto ozvite, ako sa máte, čo robíte a tak.... Pekný dník, paaa!
Veru nicer, napíš niečo, aké triky a zázraky to používaš, sme na to myslím všetci zvedaví:))))
NICER : tak napis nejake tie tvoje triky, nech aj nam ostatnym pomozu. Vdaka
Lucia 1, nestresuj, ja som zmaturovala na čisté jednotky a tvrdila som do bodky presne to isté čo ty - ja to nikdy neurobím, ja nič neviem, mne už nič do tej hlavy nevojde... a potom som bola jedna z najúspešnejších. Určite sa potom ozvi ako bolo, myslím že všetci čo sem chodíme ti svorne budeme držať palce, teda ja celkom určite :))) Tak paaa a zlom väz!
nicer, tebe som práve napísala na ten mail čo uvádzaš, tak dúfam že trošku pokecáme. Ak budeš mať záujem, tak sa prosím ozvi.
ahoj lifeless, tak to je zvláštne, že si mala dva roky pokoj a teraz je to naspäť. Ak budeš mať náladu pokecať, sem-tam niečo napíš, môžem ti možno poradiť niečo aj ja, tiež už som ostrieľaný "červenač" :))))
ludia ja som tu chodila už aj pred dvoma rokmi, predtým som s tým mala problém. A ako som to vyriešila?..neviem samo to opadlo. Nemyslela som na to absolútne. I ked teraz, ked obcas referujem pred triedou tak som cevena, alebo chodím na školské obedy a tam ma každý vidí a vtedy sa tiež dosť červenám(ešte pri takom blbom stole vzdy sedím, že každý tamaď prejde) ale vyhováram sa že polievka je horúca:D..no proste ten problém sa mi pomaly ale isto vracia naspäť,,takže dúfam, že tu niekto niečo zaručené (a nenáročné)odporučí...
ja mam tiez tento problem,ale mam nejake triky ako tomu zabranit :) ... ak by sa chcela nejaka holka o tom porozpravat alebo aj stretnut (Kosice) tak my mozes napisat na mail abcd_abcd@azet.sk
cervena ciapocka, maturity mam v pondelok a utorok...momentalne sa ucim...ale akosi mi to uz nejde:( mam pocit ze cim viac sa ucim, tym menej viem...ach mna porazi, neviem uz ani to co som vedela....
to budu stresy:((( potom sa ozvem ako to dopadlo:( myslite na mna, nech to dako prezijem:((
lucia 1, co maturity, v poho? alebo ich mas este pred sebou? Ozvi sa, ako si dopadla a ci to boli velke stresy, hm? Paaaa!!!!
Ďakujem za podporu.