Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

elda231

ahojte vsetci.ja mam taky isty problem ako vy.Dost ma to trapi a neviete mi poradit ako to mam potlacit alebo nieco podobne?

afi01

Pouzival uz niekto krem od Biodermy - Sensibio AR??? Ak ako, napiste ake mate s tym skusenosti. Ja som si ho vcera kupil, tak som zvedavy.

222robo

caute nasiel som krem ktory je urceny na cervenane tvare v strese namahe pri sporte a tak a je to Eucerin Anti-rotungen sa vola je aj deny aj nocny aj korektor cervenych skvrn ale je dost drahy okolo 500 korun stoji dajte si www.eucerin.sk tam na boku dajte plet ktora ma sklon k zacervenaniu a precitajte si to

červená čiapočka

power, aj ja preto zbožňujem leto, aj teraz sa v ňom úplne vyžívam, konečne nosím tričká s výstrihom a tak... Len sa netreba veľa opaľovať na tvári, potom keď sa začervenáš, tak je to až fialové:))) ale keď máš opálené telíčko, tak to červenanie sa vyzerá prirodzenejšie. Takže - užite si leto 2008!

power258

čaute všetci, viete prečo tak zbožňujem leto? Lebo v lete je horúčava a som vkuse červený, takže keď sa ma niekto opýta "čo si taký červený" mám super odpoveď "lebo mi je horúco".

červená čiapočka

ahoj lucka, veď som to vravela - si šikulka. A teraz si už môžeš užívať leto. Alebo sa chystáš na výšku? Ak áno, určite to zvládneš rovnako dobre, ako tie maturity. Gratulujem a prajem aby ti všetky dôležité veci v tvojom budúcom živote vyšli rovnako úspešne ako táto:-)))
uži si leto a oddýchni si.

lucia1

no mam to uz za sebou:) sice dnes boli dvojky, ale mam to... 1,1,2,2...s cervenymi lickami:D
Jan, ty si ako moja nadej:D cakam ako to dopadne a veeelmi velmi drzim palce:))
pa

červená čiapočka

Jan, tak to ti tu určite všetci budeme držať palce, ty si pre nás taký kvázi "priekopník", tak myslím že všetci vkladáme do toho veľké nádeje, do tej tvojej operácie. Veľmi dúfam že sa to vydarí a budeš šťastný a spokojný a možno potom by sme to skúsili aj my ostatní... Ale každopádne veľa šťastia, nech je všetko podľa tvojich predstáv.

jan

No ja uz len cakam a som zvadavy ako to dopadne,ja opaleny nesmiem byt to je podmienka doktora tak som bledy a stale to vidno a je to den co den horsie.

červená čiapočka

Lucka si šikovníček, nič iné som ani nečakal. A určite si bola úplne na zožratie s tou červenou tváričkou :))))
Tak ti ešte držím palce aj na tie ostatné skúšky a som presvedčená, že ich zvládneš rovnako skvele ako tie prvé - či už s červenaním alebo bez. Daj vedieť, paa