ahojte, prosím o radu. S priateľom som už 6 mesiacov, ale ešte stále som od neho nepočula "milujem ťa". Ja viem, že to možno može byť ťažké vysloviť, ale mám trochu pochybnosti...je možné, že ma nemiluje, ale iba - má ma rád? Keď spolu nie sme, tak si veľmi chýbame...ale ešte stále mi nepovedal, že ma miluje..
...miluje??
on je v tomto fakt divný,ja viem,že ma má rád a záleží mu na mne a klape nám to,ale too ma dosť ranilo...dovtedy som si myslela,že lúbiť a milovať je to isté,ale asi nie
PO 3 rokoch? A skoro? Mozno po 20 sa k tomu odhodla. Ale je to divne, to uz by mal vediet po roku
mne povedal,že ma ľúbi,ale nemiluje,že to je skoro,ale po 3 rokoch??!!!No ja neviem
Ja si myslim, ze je jedno ci povie lubim Ta alebo milujem Ta. Hlavne je ze to povie. Aj ked asi milovat je silnesjie, ale to je len subjektivny pocit.
ja chodím s priateľom 3 roky a za ten čas mi nikdy,nikdy!nepovedal,že ma miluje,len,že ma ľúbi
Bambulkaaa tak ja teda neviem ale povedat velmi ta lubim a milujem ta neni nahodou to iste?Aspon ja osobne nevidim ziadny rozdiel.Mne sa napriklad viac paci slovo lubim ta tak pouzivam len toto a nevravim mu ze ho milujem aj ked som si 100% ista.
som zabudla dopisat:ze suludia ktorí svoje city len tak hne dneprejavia a potrebuju na to nejaky ten cas..mne to tiez priatel hned nepovedal..myslim ze na znak toho ze ta ma rad je jeho spravanie..ak je mily k tebe,bozkava ta,chyti ta,nehanbi sa za teba a vbec ze je schopny pre teba nieco spravit,je znak toho ze ta chce a ma rad!neboj sa:)skus ho nejak podpichnut zo srandy v style lasky,ze sa len tak opytas cosi.:)
ja ked necitim nieco tak preco by som to mala hovorit?myslim ze mat rad a milovat je dost velky rozdiel..ja chodim s chalanom uz 11 mesiacov a este ani raz som mu nepovedala ze ho milujem,iba ze ho mam rada a strasne moc lubim..niekedy mam chut mu to povedat ale nedokazem to este,lebo to na 100% este necitim..naprikald pre mna je to silne slovo na to aby som to povedala len tak
ok,mozno som v tomto staromodna ale aj tak si myslim a mysliet budem ze prvy krat to ma povedat prvy muz.a potom zazila som to a bola to dost velka sranda,ten ksichtik si pamatam doteraz ked som sa odvazila to povedat prva. ale vtedy to dopadlo ok,tak neviem.
ok rada to s tebou-slusny muz-preberiem...:-)))
no mne to priatel zacal pisat az po nasom prvom milovani..a ved je to tak..slovo milujem zodpoveda tomu,ze ste spolu uz nieco zazili..nemaj boja..vsimaj si,ako sa sprava,my si slovo lubim ta povieme uz len dakedy,ale ja citim,ze ma drahy miluje a nedal by ma za nic na svete..musis to citit..alebo chces pocuvat len prazne slova?a za chrbtom ta bude podvadzat?co je lepsie???