Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

...miluje??

Príspevok v téme: ...miluje??
tinka222

ahojte, prosím o radu. S priateľom som už 6 mesiacov, ale ešte stále som od neho nepočula "milujem ťa". Ja viem, že to možno može byť ťažké vysloviť, ale mám trochu pochybnosti...je možné, že ma nemiluje, ale iba - má ma rád? Keď spolu nie sme, tak si veľmi chýbame...ale ešte stále mi nepovedal, že ma miluje..

zuzka*

Mila tinka!Povedat niekomu milujem ta alebo lubim ta je velmi tazke, najme ak to ma byt po prvy krat.Ja som so svojim priatelom uz viac ako tri roky a tiez so od neho nepoculu hned, ze ma miluje.vlastne som bola ja ta prva kto to povedal, a ked som mu to povedala tak mi povedal, ze aj on mna a ze sa bal mi to povedat prvy,lebo nevedal ci milujem aj ja jeho a dodal, ze ma lubil uz pred tym ako sme zacali spolu chodit.Mozno sa to len tvoj priatel boji povedat a mozno caka nato, ze budes ty ta prva ktora to povie.

fff

to co som pisal katike88, plati aj pre vsetkych ostatnych...podla mna milujem ta je proste top.Nad tym uz nic neni a o stupienok nizsie je lubim ta...

fff

Ja si myslim ,ze ked niekto neni schopny povedat MILUJEM TA, tak proste nemiluje toho druheho,alebo si neni isty, alebo milujem len tak na pol plynu..

katika88
no lubim ta a milujem ta je podla mna podstatny rozdiel...

katika88

Tak ja teda neviem ale pre mna osobne je jedno ci poviem priatelovi lubim ta alebo milujem ta...mne sa viac paci slovo lubim ta, tak preto pouzivam toto.No kikulka ked ti povie ze po troch rokoch je este skoro aby ta miloval tak ja teda neviem ci k tomu postupom casu este dojde, zda sa mi to dost divne.Nech sa chlapec uvedomi lebo kto bude cakat donekonecna?Kolko mas rokov ak sa smiem spytat.

slusny_muz

No co uz, viem ze Ta to trosku vzalo, ale ine veci su dolezitejsie...tak drzim palce, mozno si to nehava na den ked Tu vyzna lasku a bude si Ta chciet vziat.

kikulka

nelámala som so tým hlavu,ale keď to povedal,tak mi toprišlo dosť lúto,že po tom všetkom,čo sme spolu zažili a po tom čase mi povie,že nevie,či ma miluje

slusny_muz

ALe myslim, ze to mozes pustit z hlavy, dolezite je ako sa k Tebe sprava a co k Tebe citi. Podla mna to clovek vyciti ked ho niekto miluje(lubi)...