ekozahrada

[zruseny12]

AHOJ SLNKO
tak ja mam uz ohorky tak 1cm velke,ale na balkone v umelohmotnych flasiach,ako su malinovky tie 2litr.
tak na tie tvoje som aj ja zvedava...
ja som tak sadila cervenu kapustu,porylovala som travnatu podu,travu som otocila smerom dole,korienky smerom hore,nechala som ich vysusit/korienky/ a tak som posadila kapustu/planty/...
mali sme krasnu a tvrdu kapustu,len musela sa aj polievat/bez toho to nejde,sak to urcite vies,VODA je velmi dolezita,ak clovek chce mat peknu urodu.../

slnko331

ahoj,

no mam sa v pohode, cakam kym bude rozpravka na STV, aby slecinka pozerala a ja som mohla byt na internete a potom pojdeme von. A ako to vyzera s pani Evickou, teraz su dva po sebe predlzene vikendy, ved vies na co myslim a tento vikend ani mama nepride.

slnko331

ahoj maria,
uhorky som posadila a skusila som aj novu metodu, co som citala a pod uhorky do riadku som dala zelenu travu, vraj ako ta trava bude hnit, bude semiackam vytvarat tepolo pre rast. Tri riadky som posadila normalne a styri s tou travou, tak budem moct porovnat.

adriana

nejako trafím:-) keď som sa nestratila v Prahe a v Petržke, tak ostatné si hovorím, že musí byť hračka:-))

adriana

tak ďakujem :-) budem sa tešiť:-))

tak, už ma vymákla rodina a ide ku mne na kávu:-)) aspoň sa nebudem nudiť:-)