Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
niekedy mam sto chuti predat dom aj zahradu a kupit si dom s vacsim pozemkom, mozno aj to niekedy bude.
bola si polievat ribezle? mas niekde tajnu zahradku? nepredpokladam, ze ich mas na balkone.
...no,zahrada pri dome je uplne nieco ine ako od ruky...
tiez som nemala vela roboty,lebo ked som nasadila a bolo teplo,vsetko vyslo skor ako trava...
AHOJ SLNKO
tiez som bola polievat ribezle...
ja som ked mala dceru na zahrade,tak mi pomahala...od malicka...
raz som sadila priesady,ja som sadila a ona ich okopavala,no ale asi tak,ze vsetky skopala...:0)))).....
no,nebolo my do smiechu...
tak som zacala sadit s nou,urobila som jamku,/kupila som jej polievacku/ ukazala som jej ako ma naliat vody,potom zahrebat priesadu atd.a potom sa starala ona o to...
a bavilo ju to...
niekedy som radsej sla,ked uz spala,na zahradu,a ked nespala venovala som sa jej,sli sme do lesa,alebo nieco ine som robievala...
jaj,jahody mame aj my radi...ja som s nich robievala ZMRZLINU,NANUKOVE TORTY...ATD.
na zhrade kde mas tvrdu podu,by som vies,co urobila?tam kde by som sadila zeleninu,by som si narobila hriadky a do nich by som zamiesala tak 3-4vedra piesku-poda by sa zjemnila a aj by sa lepsie obrabala atd.a aj piesok sa zohrieva ked svieti slnko,tak by bolo dobre pre zeleninu...
... a pripadam si ako rucna kosacka, len trham travu a ukladam okolo stromov a krikov a kludne by som tam mala co robit aj cely den, skoda, ze ta zahrada nie je pri dome, teraz mala spi, mohla som pracovat, tu v tej pieskovej zemi pri dome mi ani burina nerastie, hrasok je uplne pekny bez buriny.
ahoj mariaa,
pred chvilou sme sa vratili zo zahrady, mala tam dlho nevydrzi, uz mame celkom peknu redkovku v tej trave a aj mrkvicka uz vylieza, som ich trochu oslobodzovala od buriny, aby mohli pekne rast. Mala zjedla na zahrade asi 5 redkviciek, takych zo zeme, ani sme to nemali kde umyt, iba v rukach som jej to cistila a stale pytala ham. Takze si myslim, ze ked budu jahody a ine ovocie, tak tam so mnou vydrzi aj dlhsie.
pozriem sa....zatial sa maj krasne...a pekny den ti prajem...
ahoj
ja nesterilizujem,kupujem si cerstvu zeleninu/nieco zmrazim,ale mne nechuti mrazena.../
a ked som mala zahradu,tak sme vsetko skladovali tak,ze sme mali tiez stale cerstvu zeleninu...
toto vyzera fakt dobre, omacka uncle bens, na maso aj na pizzu, toto skusim urcite
-odkaz odstránený-
ahoj maria,
som tu, mala spi, myslela som
sterilizovanu na uskladnenie, prave si vypisujem recepty z internetu, niektore urcite skusim.