Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ekozahrada

[zruseny12]

ano,ja som robievala BAZOVY MED a velmi mi chutil...
teraz robievam len SIRUP BAZOVY.../z kvetov/
ale teraz by som chcela vyskusat aj z BOBUL BAZY,ze vraj je to dobre na krv a aj je to na virusy...
nemas nahodou nejaky recept?

slnko331

limetka, aku mas kosacku? Minule si spominala, ze kosis travnik.
Ja som sa cudovala, ked som objavila na internete kosacku vretenovu rucnu, totizto taku kosacku som objavila na tom dome, co mama kupila a nevedela som, co to je. Je na povale, tak dnes chcem ist pre nu a vyskusat ju.

limetka007

kedysi som robila bazový sirup...medu spotrebujem málo, takže nič podobné tomu som neriešila:-) ale počula som o tom púpavovom...

slnko331

maria, limetka,

robievate med? Teda myslim nahradu medu, ja som kedysi robievala pupavovy, aj lesny ale teraz mi najviac chuti bazovy, ten nema chybu. Uz sa neviem dockat kedy bude kvitnut baza a samozrejme aj malinovku robim aj sirup. prave vcera som nasla jeden zabudnuty v spajzi, som sa potesila.

slnko331

limetka mohla, ale moj chlap chce ist so mnou, vadilo by to ? Isli by sme tym novym autom. A zapamatala by som si cestu a uz by som potom niekedy mohla prist sama.

slnko331

ahoj maria,
v umelohmotnych flasiach som minuly rok predpestovavala planty a tento rok som to nestihla, ale dala som paradajky von pod sklo, tak snad z toho nieco bude a verim aj v dobrotu jedneho znameho, ze nam aspon 5 plant paradajok da, kym budu tie nase. A tento rok som kupila zlte paradajky, tak som na to strasne zvedava, take velke, nie tie male.