Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ekozahrada

slnko331

prave pozeram na internete ako sa da susit ovocie bez susicky, na slnku sa daju susit cierne ribezle, ak ich bude vela vyskusam.

slnko331

ahoj maria, ja som maliny sadila pred mesiacom a asi tiez uschli, od vtedy neprsalo, az dnes, ale velmi malinko.

[zruseny12]

AHOJ
ano asi 2km....som to mala,a tak tyzden som chodila a druhy som sa dostavala s toho,ako ma vsetko bolelo...

inak maliny z balkona som musela vyhodit,lebo mi uschli,ostatne veci su pekne,ale nechcela by som zakriknut,len keby vecere a noci neboli take chladne,tak sa vsetkemu dari...cez den je krasne a v noci dost chladno a to je sok pre rastlinky...
prajem ti krasny den

slnko331

to si mala zahradu mimo domu? to nie je nic moc, aj ja chodim na bicykli, je to sice len asi 5-10 minut, ale aj tak, mat to vsetko po kope by bolo super.

[zruseny12]

tak jasne,ze je lepsie mat vsetko po kope...
ja som mala zahradu,chodila som na nu na kole,ale znicila som sa akurat,nevladzem aj robit a este potom tahat na kole domov...a keby to bola aspon jemna poda...

slnko331

no ved sedem rokov sme dom prerabali a bolo by mi luto, aj kurenie mame uplne nove a nebolo lacne, ale zas by som chcela dom a zahradu v kope.

slnko331

a akej farby su? Ja teraz cakam, kym sa malinka napapa a ideme von, neviem kedy sa sem dostanem su tri dni volna a syn je zatial vonku, ake urcite sem nakuknem.

[zruseny12]

:0))))....
nie nemam tajnu zahradku,ale som si nasadila pred casom na zahradu,kde sme ju mali mat,no a ujali sa,tak ich chodim polievat...lebo maju vela plodov/chcela by som urobit dzem/