Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
AHOJ AGAVEN
lesne jahody mam velmi rada,robievam z nich taku penu a jeme ju z chlebom/ale nemusi sa jest z chlebom/
dobre aspon viem staci sice pojedia aj ine deti ale neva aspo tam nebude volne miesto ozaj ta trava mi tam stale rastie ako blba ach jaj len ju jemne davam prec ale no razom ju nedam hned pres aspon sa nenudim
ahoj agi,
ja som minuly rok z lesa si doniesla asi 30 lesnych jahodok, posadila som a asi styri alebo pat sa mi ujalo a kvitnu jedna radost aj 20 kvetov na jednom koreni
ahojte aj ja som tu mam skalku namalovala som kamene okolo vecer som bola v lese na nezabudku tak som si ju nasadila aj s korenom sice som asi 6 jahod odtrhla s korenom aj tie tam dala ale co hadam cosi aj o tok bude aspon jedna jahoda haha mala mi pomaha polivat ale taku radost s nej mam ked idem okolo nej tak vždy sa na nu pozrem aka je pekna no tak som už aj ja sem prispela aspon s niecim
presne tak,moznosti je vela len si vybrat tu spravnu,aby vyhovovala tebe...
maria, tak to ja by som mala byt spokojna, na tom druhom pozemku v zahrade je murovana chatka, a uz som aj tak rozmyslala, ze ked bude vystavba tam, kde mam zahradu, tak toto predam a tam postavime, moznosti je vela.
tak kazdy mame svoje skusenosti...
tak ti zelam aby ti to vyslo tak,ako sa rozhodnes...
a ta buda sa tusim vola MARINGOTKA...lebo UNIMO BUNKA je trosku nieco ine,ale sak aj ta by bola dobra...
ja som byt predavala cez realitku a bola som spokojna, vytiahli cenu, aku som ja nemala odvahu pytat
ani ja som nikdy neľla cez realitku...odžubať ťa môžu aj oni..chvalabohu, vždy to dopadlo dobre...
no malá teda trénuje od malička chat:-))bude šikovná:-))
..inak, musím zistiť, či bude tento týždeň evka doma..nezabudla som...