Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
je to tak akurat,aby som ju zvladla...
/ale ako som pisala potrebujem maringotku atd./
RIBIZ som sadila odkopanim korena,zo stareho,lebo som nechcela rizkovat,ze sa neujme...prijal sa vsetok.../
tiez by som nasadila CIERNY RIBIZ a vela...predtym som ho nesadila,lebo mi nechuti,ale koli zdraviu by som ho nasadila.../
to staci, akurat je akurat, citala som si o cucoriedkach a mam dva kriky, tak z jedneho skusam rozmnozit potapanim A Ty ako rozmnozujes ribezle odkopkami alebo odrezkami?
Ja mam ten velky krik ciernych ribezli, ktory po urode chcem rozmnozit odkopkami a aj odrezkami, lebo sa ho chystam ostrihat. Inak odrezkami sa mi daky ribizel chytil, ale neviem akej farby je, asi sierny.
dobre rano
nie nie je az taka velka,akurat...
dobre rano dievcata,
maria, a ta zahradka, co sa o nu teraz staras je velka?
OK..padám babky..čaute
neviem, chodia k nemu aj z BA, nazory na neho sa roznia, ale ja som s nim spokojna, pozistuj si o nom, napisem Ti meno na mail a ja myslim, ze by Ta zobral
to máš super..a mňa by nechcel za pacientku?:-)))
u nas v dedine
slnko, kam chodíš zubárovi?
čaute babky:-)) idem o chvíľu off, som objednaná na jednu kozmetickú záležitosť..snáď dopadne dobre a budem spokojná, potom sa pochválim:-)) ako sa máte?
..aj mňa bolí hlava ako čert ..aj po káve..ale to bude tým nasratím:-((