ekozahrada

[zruseny12]

mne to chodievalo,ale uz dlhe roky nie...
boli tam velmi krasne kvety...sak urcite aj dodnes...

a tie malinocernice,ako vyzeraju?ja som ich este nevidela ani na obrazku,dokonca ani o nich nepocula...
teraz je toho tolko,ze clovek len pozera,co vsetko sa da pestovat...

slnko331

no aj mne chodia katalogy starkl, rastlinky a bakker alebo tak dako a mam aj malinocernice, len tie ked som presadila sa nechytili

[zruseny12]

ja som sa len smiala...
ano,sak aj sa da objednat...
niekedy mi chodil casopis STARKL/alebo ako sa vola,a oni posielali po poste/

[zruseny12]

no ako mi ich posles?po post.holuboch :0))))...
no ja by som chcela tie,co nemaju ostne a tahaju sa po plote...tie sa nerozmnozuju az tak po celej zahrade.../su take velke/

slnko331

mariaa,

cernic mam plnu zahradu neviem sa ich zbavit, teda nie ze by som chcela sa zbavit vsetkych, ale z tych Ti mozem dat.

[zruseny12]

ja by som mala mat ten cerveny-take velke bobulky...
inak tiez som ho nemala rada,cierny...ma taku zvlastnu chut/ale to vsetko,co je zdrave je na chut horsie,som si vsimla.../

aj cernice,take tahacky by som chcela nasadit...sice chodim na nich aj do lesa,ale je dobre mat aj po ruke,nejake...

agaven

mnam jedavala som to ked som bola dieta teras no mama sa bastahovala do mesta ja tu pri nej ostala no co meske dieta akurat do lesa si pojdem na jahody až potom s dcerou a pojeme ich

slnko331

ja som tiez predtym nemala rada cierny, ale teraz ho jem len tak do misky s cukrom, alebo zavarim, predtym som mala najradsej biely.
A ten na zahrade ma dost velke bobulky, tak preto ho chcem rozmnozit.