Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
agi, si ma pobavila, to predtym som mala taku starsiu a strasne pomalu zubarku a ked som mala pol hodiny otvorene usta a nedala mi odsavacku tak jasne, ze som slintala, tento zubar nie je mlady ale je sikovny, to sa musi nechat fakt a davno som mala aj takeho mladeho, ze by clovek fakt slintal
slnko tak slintas juj keby to bor pekny zubar haha nepoviem že slintaš
ahojte, uz som spat, a fakt musim povedat, ze tento nas zubar je fakt velmi dobry a sikovny, co som mala predtym zubarku, tak ta by mi to robila na trikrat a este by mi nadavala, ze slintam
ahoj agi, ano je vzadu ten invalid, uz sa mi zlomil druhykrat, ale neboli a ten dazd tu, to je len akoze, padnu tri kvapky a je po parade, za chvilu pojdem, potom sa ozvem ahojte
ach ja slnko dufam že zub je aspon zadu tu ani kapka len tmavo stale a mracno aj vcesra som si to polala a veser už ako malo snko zapadat tak zasvietilo na 5 minut a nic ale fuka juj zima je vonku a že potom kosti bolia teplo chladno co som kamen tomu to je jedno a ahojte zlaticka už aj ste hore co ako aj ja
tak to ti nezavidim...
ahoj mariaa,
u nas trosku prsi, teda len malicko a cakam kamosku, pretoze idem k zubarovi a bude mi varovat malu. Minuly tyzden sa mi zlomil zub.
AHOJ SLNKO
ako staci malo k deckej radosti,ze? :0))))..../myslim na tie zemiaky....to poznam tu radost ked nieco zasadis a dari sa ti,to cloveka velmi potesi.../
tak nech ti to vyjde tak ako si to predstavujes...
inak,co mas dnes na plane,vyzera,ze bude krasne...sice u nas,neviem ako je u vas...
mariaa,
tie jahody su sama odnoz, takze sa urcite rozrastu, bola som na zahrade a uz mi lezu von zemiaky, sa tesim jak male decko.
Bola som este raz pozriet ten dom z vonku, je maly asi tak polovica z mojho, a ta garaz tam nie je, som zle pozerala, takze som sa rozhodla asi takto, ak s tym budu majitelia suhlasit, dali by sme do realitky obidva za tu istu cenu, aku chcu oni predat, ak sa preda moj dom skor, tak sa stahujem a ak nie, tak nic sa nedeje.
SLNKO
neboj sa,tie jahodky sa ti rozrastu...