Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
no ja neviem,ale ja si myslim,ze sa to da aj bez realitky,ked mas dobreho pravnika...a dobreho kupcu,ze sa dohodnete...
mi sme rod.dom predavali cez inzerat...a bola som spokojna...sice kupovali ho ludia,hned par domov od nas,co byvali/no ich mama byvala na nasej ulici/
ale sak to zalezi len na tebe...
no tak nejak sa to vola...
limetka, mala mi tukla na tvoj prispevok a upozornila admin, ale uz som im napisala, ze to bolo omylom
mariaa, prave by som to chcela cez realitku, ja nemam ani fuka, to realitka by musela predat moj dom a tak dako.....
mariaa, ta budka sa vola unimobunka
ahoj limetka, ten moj dom ma styri izby, spajzu, aj letnu kuchynu, tam je teraz dielna a aj pivnicu na vino, ale bez vina.
slnko, aký veľký je ten tvoj terajší dom?
ahoj slnko:-)) no vidím, že stále nie si spokojná:-)) ale keby to malo byť lepšie, tak bež do toho...bude to lepšie:-))
no,jasne chapem ta...tiez sa snazim vela veci robit sama,ale niekedy to nejde...
sak uvidis,keby ti predali oni sami majitelia,bez realitky,tak urcite by to bolo o vela lacnejsie...
moj napad nie je tajomstvo...
uz som ho mala skor,/asi pred 2rokmi/vzislo s toho a teraz rozmyslam zasa.../vtedy som nasadila ribiz,ktory chodime polievat,planovala som aj ovocne stromceky,maliny,cernice atd.
nic zujimave,len rodina mi davala pozemok,kde som mohla sadit,tak som chcela kupit nejaku budu/neviem ako sa to vola,to co maju kolotociari/
a urobit si to tak,aby som mohla tam aj spat atd.a hlavne oddychnut si,keby som robila,aby som nemusela stale hned ist domov na kole...
tak tak dufam,ze by som zvladla zahradu...
inak nie,lebo mam esovitu skoliozu atd.tak nemozem makat na zahrade a hned bezat na kole domov...to by som sa za chvilu odrovnala...
ale toto by mi vyhovovalo...
/potrebovala by som to aj koli zdraviu,lebo tam by som si vypestovala vsetko zdravsie,ako z obchodu,aspon tu zeleninu,ovocie atd./
a aky mas napad, ak to nie je tajne?
ja sa vzdy snazim rozhodnut tak, aby som si vedela poradit sama a teraz fakt neviem, on mi v tom neporadi, ale ten za 3 miliony ma aj garaz a to by bolo fajn, no uvidime poradim sa s majitelmi a uvidime, ci sa da nieco, ak by to predavali cez realitku, ale asi by mi to bolo luto, tento dom je vacsi a fakt som sa tu nadrela, ale nechcem to za kazdu cenu, no uvidime.