ekozahrada

slnko331

mariaa,
vies ja som rozvedena, ale byvam s priatelom, s ktorym mam dceru, dom je sice moj, ale on mi pomohol dat ho do tohto stavu v akom je, on by sa aj mozno stahoval, ale keby to vyslo iba za tento dom a to asi nevyjde, oni chcu 3 miliony, moj dom by mal mat tiez asi taku hodnotu, ale realne tak 2.5 miliona si myslim, ze by sa predal a je tu este jeden dom 9 arov za 1.6 miliona, ale tam by sme museli vsetko znovu robit.

[zruseny12]

Ahoj SLNKO
ak si myslis,ze to bude pre teba vyhodnejsie preco nie...
budes mat vsetko pokope...nie je to zly napad...

tiez mam dlhu dobu jeden napad v hlave,ale ja sama nic nezmozem...

slnko331

ahoj mariaa, stale mi chodi po rozume dom so zahradou. Na konci nasej ulice je dom na predaj a ma dokopy asi 11 arov ja mam dom a pozemok 3.7 ara, stale rozmyslam, ze oslovim majitelov a pokusim sa o nieco. Nikto tam nebyva a ten dom je prerobeny.
Ta 20 arova zahrada, co som spominala mimo domu, to su vlastne dva pozemky, jeden je pisany iba na mna a na tom druhom som polovicnou vlastnickou, tak rozmyslam, ze dom a polovica tej zahrady, to by som predala a kupila ten dom so zahradou, ja neviem stale mi chodi po rozume dom so zahradou.

[zruseny12]

NOSTEK,sak na tej stranke www.bylinky.sk
tam mas ju aj v kvetinaci...popozeraj lepsie,aj ja si ju nasadim na balkon...aby som ju mala cerstvu ,a na zimu nasusim....

slnko331

ano, ale iba cez vikend v tyzdni je mlady pan na internate, takze v podstate je doma klud, ale cez vikend tej malej neda pokoj, to si uzijeme

noštek

to znie zaujímavo" do veľkého mesta, hi tak tam idem dvakrát do roka, hi. asi už končím, dieťav vykrikuje, pa