ekozahrada

slnko331

agi, by si si to oblubila, tu bolo na dome tolko roboty, ze az ale zvladli sme to a teraz je to uz celkom fajn, aj ked ja vymyslam a chcela by som pri dome vacsi pozemok.

slnko331

no tu je to tak isto, pridu predavat stromky, ale cucoriedky nemaju, rakytnik nemaju, aroniu nemaju.... a kupovat to, co sa da zohnat od znamych nema vyznam.

[zruseny12]

ja by som mala kde nakupovat ovocne stromceky,hned nedaleko predavaju,kde chodim k tete...ale pozriem sa aj na stranku...lebo vsetko tam urcite nemaju...

slnko331

agi, ja som byvala tiez v panelaku a tiez sme prerabali, ale nelutujem, nie ja nad to vyjst rano v lete von a pit kavu v prirode a uz by som panelak nechcela ani vidiet

agaven

no ano ach jaj ale ked už som ten panelak tak poprerabala jadro plast okna parkety ..no čo viem chlap povedal že aspon za viac ho predame neviem možno niekedy pojdeme on hrozne chce dom zahradku atd ale hadam mozno

slnko331

len rastliny z tych katalogov su drahe, ale keby si chcela objednavat menej zname druhy ovocia, tak na stranke www.kohaplant.sk maju dost dobre ceny oproti katalogom, skus pozriet