ekozahrada

[zruseny12]

no,ale co v zime?inak poznala som jednych poliakov a oni mali sklenik-vytapany a mali urodu aj v zime,stale nam nosili paradajky a papriku atd.
nebolo by to zle,ale u nas by to asi vyslo draho,takyto sklenik...

diky za stranku,ale ja moc nerada chodim a citam ine diskusie,to si skor hladam clanky atd.v google...
a verim tomu,ze ludia si to mozu chvalit,sak je teraz toho tak vela vsetkeho a aj chutneho...tak preco nie...

slnko331

ahoj maria, jasne, ze sa to s normalnymi neda porovnat, ale su uplne nenarocne a dokonca sa mnozia ako ribizel, prave o nich citam diskusie a chvaly, tiez by som chcela mat v zahradke vselico, co sama namnozim a hlavne, aby som mala urodu cely rok, aby sme mohli vzdy nieco papat, ked prideme na zahradu.
forum.living.cz

[zruseny12]

Ahoj SLNKO
no,ja by som chcela pestovat len obycajne veci,hlavne aby boli zdrave koli mojmu traveniu atd.sak aj pre rodinu...
ale este nie je vsetko iste,ci ta zahrada vobec bude...
moja teta ma tiez nejake cucoriedky,take zvlastne...ale do tych normalnych maju daleko...

slnko331

ahoj maria, ako chces a predstav si, ze kamcatske cucoriedky, co som zasadila na jar maju 6 plodov, mala uz tri zjedla, je to prve ovocie, este pred jahodami, super.

[zruseny12]

SLNKO
velmi pekne ti dakujem za ponuku,ale ja si to zozeniem u nas...naco budes zbytocne posielat po poste...a so mnou sa trapit...ale este raz dakujem...

slnko331

agi,
myslim, ze uz je vsetko v poriadku a mozes pisat, kam chces, temy su v poriadku, opravene.

maria,
bola som na zahradke, jeden krik ciernych ribezli zacal usychat, tak som ho ostrihala a odrezky napichala do zeme, ak sa ujmu na jesen Ti mozem poslat a aj tie cernice aj taybery to su tie malinocernice aj co budem mat a budes chciet.

[zruseny12]

tam to maju celorocne,staraju sa o to atd.ale to su len zakladne stromceky,a maju tusim aj nejake kvety atd.
je to taka skolka ohradena...
dnes sa da vsade nieco kupit...