Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
pekne rano
aj u nas prsi...ja mam vo foliovniku uz krasne paradajky aj uhorky/len aby som nezakrikla/
aj HRACH je pekny...
dokonca mi vysli aj maliny,neviem ci sa pamatas pisala som,ze som si ich kupila v LIDLU... a teraz uz vysli prve listky...
konecne nam na tu zahradku trosku poprsalo, tak sa to snad vsetko podvihne
jaj?tak to neviem,lebo ja som kupovala ako caj...
budem musiet pomaly ist,tak sa maj krasne a pekny den ti prajem na zahrade ak tam pojdes...
ale toto bolo akoze zelenina koren, ale malo to taku zvlastnu chut
ja som FENYKEL niekedy kupovala,na caj...
to mas pravdu, ja som tak nasadila fenykel a potom som ho pekne vyhodila, ale tieto cucoriedky malej chutia, takze este kupim aspon dva kriky, v kohaplante ich maju kus asi za 115 sk a to nie je vela a ja mam strasne rada vsetko co sa podoba na cucuriedky
sak aj ja,si rada vypocujem nazor inych,ale ty si mi na to svoj napisala...
keby som to chcela sadit,tak v prvom rade,to ochutnam,ci by nam to chutilo...
raz som tak nasadila CAKANKU,bola krasna atd.no ale to som nevedela,ze je HORKA,mala som jej plno a vsetko skoncilo na hnoji...:0(((....NIKTO JU NECHCEL...
citrony nie a o bananoch som rozmyslala, existuju take co nezmrznu, ale pri dome na to nemam miesto a do zahrady sa to bojim dat.
tiez si najprv citam clanky, ale potom ma zaujimaju aj nazory a skusenosti inych.
takze ty skusas vsetko mozne...
tak nech sa ti dari...
a citrony si uz pestovala?alebo banany...