Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
ja som chcela ist dnes na konci ulice mame uz len pole a tam rastie baza a ja chcem urobit vela, minule leto som pila len bazovy sirup a med som si davala cely rok do kavy a stale si davam.
:0))))....nejak sa tomu nechce...
ja som chcela robit sirup,ale mame este stary,tak nech sa dopije ten a potom urobim cerstvy...ale z BOBUL by som chcela urobit urcite/este som ho nerobila,budem 1x robit/
a skusim aj z PUPAVY SIRUP...
u nas je pekne,ale vzduch este chladny/aspon na balkone/
vcera som bola na zahrade a az jednu vylezenu uhorku som nasla, dufam, ze aj tie ostatne sa umudria a pojdu von a tiez jedna uvedomela tekvica vykuka.
Inak sa uz asi tri dni chystam na bazu na sirup aj med, ale je tu take blbe pocasie, stale pod mrakom a pred vcerom sme boli pre steniatko, tak sa este onho starame.
sak ano,ked sa urodi...tak malin,je dost,to poznam...a cernic tiez neurekom...
len nech oberaju zvonku, to mi nevadi, plot je tam z troch stran
mozno odspodu od korena vyrazia,ako mne...
jaj,len aby ti to nepooberali...:0)))/len sa smejem/zvykne sa to k plotom sadit...
mne sa paci plot s TUJI...
ved ich nechavam, su to len take suche haluzky a som chcela okolo celeho plotu maliny, alebo cernice pichlave, aby tam nikto nepreliezal
oprava-nezmar
sak ich skus nechat este a uvidis...
TRAVA-je nermar,ta sa nemusi ani polievat a rastie ako diva...
u nas neprsi, ale je mokro, asi v noci prsalo a mne sa maliny asi nechytili, dala som ich k plotu do travy, najprv to budeme musiet prejst asi tym kultivatorom, trava tomu neda sancu