ekozahrada

slnko331

ja som chcela ist dnes na konci ulice mame uz len pole a tam rastie baza a ja chcem urobit vela, minule leto som pila len bazovy sirup a med som si davala cely rok do kavy a stale si davam.

[zruseny12]

:0))))....nejak sa tomu nechce...

ja som chcela robit sirup,ale mame este stary,tak nech sa dopije ten a potom urobim cerstvy...ale z BOBUL by som chcela urobit urcite/este som ho nerobila,budem 1x robit/
a skusim aj z PUPAVY SIRUP...
u nas je pekne,ale vzduch este chladny/aspon na balkone/

slnko331

vcera som bola na zahrade a az jednu vylezenu uhorku som nasla, dufam, ze aj tie ostatne sa umudria a pojdu von a tiez jedna uvedomela tekvica vykuka.
Inak sa uz asi tri dni chystam na bazu na sirup aj med, ale je tu take blbe pocasie, stale pod mrakom a pred vcerom sme boli pre steniatko, tak sa este onho starame.

[zruseny12]

mozno odspodu od korena vyrazia,ako mne...
jaj,len aby ti to nepooberali...:0)))/len sa smejem/zvykne sa to k plotom sadit...

mne sa paci plot s TUJI...

slnko331

ved ich nechavam, su to len take suche haluzky a som chcela okolo celeho plotu maliny, alebo cernice pichlave, aby tam nikto nepreliezal

slnko331

u nas neprsi, ale je mokro, asi v noci prsalo a mne sa maliny asi nechytili, dala som ich k plotu do travy, najprv to budeme musiet prejst asi tym kultivatorom, trava tomu neda sancu