Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
u nas este vobec nie je baza ani rozkvitnuta,zatial su len puciky...a svieti slnko,ale ZUBATE...
Baza obsahuje antiviralne latky, ktore sa nachadzaju aj v plodoch, aj v kvetoch.
Dokonca sa neznicia ani varenim a konzervaciou.
Varenim sa znicia rozne hodnoty v ovoci a zelenine. Najlepsie je prebytky plodin mrazit. Z malin, brusnic, cucoriedok, ribezli a cernic najcennejsie antioxidanty su v kostkach, a tie nevieme stravit. Preto je dobre ich v mixeri dokonale rozsekat a pripadne zamrazit ako ladove kocky a pripravovat si z nich cely rok napoje, samozrejme bez sladenia.
prave sa tu fajn rozprsalo, tak sme to super stihli, aj tak este niekedy pojdem, aby som este med urobila a aj tak je este baza malo rozkvitnuta
takze u vas to bude rozvoniavat po baze...
uz sme aj spat, nezmokli sme, asi ani prsat nebude, je len pod mrakom
aspon sa nebudes musiet vecer kupat...
no po dazdi vsetko lepsie rastie,ako ked sa len polieva...
no, len u nas to vyzera, ze kazdu chvilu sa spusti dazd, co by aj bolo dobre na zahradu
tiez by som chcela ist na nejake bylinky,len ma bolia poslednej dobe nohy,klby,svaly tak sa mi nikde nechce...
ale dnes asi na chvilu pojdem...
tiez som jedla casto med,na chleba...sirup nepijem robievam to pre druha...
med uz nejem koli cukru bielemu/lebo nemozem sladke,snazim sa ho com najmenej...mam aj trstinovy,ale to len vinimocne.../
ja kavu nesladim,sladka mi nechuti...fuj...