ekozahrada

maria21

Ahojte ja som skúsila jahody pestovať tak, že ked som ich sadila dala som textíliu a na to som doniesla od stolára hobliny a dosť na hrubo som dala. Mám to už tretí rok, burina vzíde ale len v tých hoblinách a dá sa dobre zlikvidovať. Myslela som , že to nebude dobre a sú také isté ako tie čo musím stále okopávať a trhať burinu.
Len na jar som raz prihnojila hnojivom na jahody.

[zruseny12]

tiez som zvedava na tie zemiaky....
rozmyslala som,ze by som to skusila aj vonku na kusku pola,ale neviem,ked sa chystam do prace...
inak na jahody existuje taka TEXTILIA,aby nerastla burina...TAKA CIERNA.../len ona sa natahuje ked sa zacinaju sadit JAHODY,a ty uz mas nasadene,hoci by nebol problem aj na jesen ju dat...
my sme vcera boli na LESNE JAHODY...
u vas je vsetko skor,trosku...

slnko331

na tie zemiaky som aj ja zvedava, uz rozmyslam, ako co nasadim, ked sa bude dat, jahod mam vela sa rozmnozili, len co s tou burinou v nich. Premyslam, ze zasadim len jeden velky riadok, aby sa ta burina bobre trhala. A aj maliny pri dome sa mnozia, tak tiez premyslam a jedna je donca uz cervena, dnes ju mala spapa.

[zruseny12]

AHOJ
ja osobne nemam nic nove na svojej mini zahradke,len hadam to,ze uz mam nasadene tie ZEMIAKY V SLAME,tak som zvedava...
aka bude URODA....:0)))).........

slnko331

ahojte,
cez vikend som bola mimo, a ake super zmeny na zahradke za ten cas. Rozkvitli zemiaky, hrasky spevneli a ribezle teda super ocerneli, tak som sa tesila.
A co mate nove na vasich zahradkach?

[zruseny12]

dakujem za stranku,prave ja mam taky vacsi truhlik a hlbsi....tak to vyskusam,len neviem ci uz nie je neskoro...

[zruseny12]

moja dcera tiez nebola chora,a ked sme prisli raz za rok k lekarke,tak sa cudovala,ze ci este vobec zijeme...
a ked nastupila do skolky tak bola viac chora ako zdrava...aj lekarke to velmi vadilo,tak ju vypisala z kolektivu...tak jej zistili,ze je alergicka na chlad atd.
inak je to,ze aj normalne,ze kym sa dieta nezaradi do kolektivu,tak prechadza takymi obdobiami,ale vela zalazi aj na imunite urcite...
syn to iste,nebol chory,kym nezacal chodit do skolky,potom bol chory kazdy druhy tyzden...ale rokmi sa to menilo...
ked ma byt tvoja dcera chora,tak bude i ked nastupi do skolky v lete...ale ked ju mas komu nechat,tak je to len dobre,pre teba a aj pre nu...