Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
u nas idu kompoty tiez malo, pouzivam to na ovocny pohar, ale potrebujem viac ovocia, preto zavaram do malych poharikov
O hrozne pestovanom v nadobach som kedysi citala, a uz viem, mam knihu Tajomstva stareho zahradnika, a tam o tom pisu, ze sa to da pestovat v nadobach, na internete som o tom nic nenasla.
u nas kompoty vobec nejdu,okrem marhuli...ale ja mam rada aj ceresne k ryzi,aj slivky...vsetko ovocie zavarene...tak zavaram,ale len trochu zo vsetkeho...
marhule pouzivam skor na zakusky a kysnute kolace s drobenkou...
cernice skor mrazim,a ribezle by som chcela na dzem-lekvar do parenych buchiet...
a chcem skusit ako si pisala,na slnku vysusit nejake ovocie...
a este by som chcela nasadit na balkon HROZNO...nevies o nejakej stranke a radami...ak by si natrafila,prosim ta napis mi...dakujem...
a u nas zamracene, no snad sa vyjasni, ja tych ceresni nechcem vela, len par poharikov, radsej mam broskyne zavarane
nam sa uz tiez pekne zapaluju ribezle...
CERESNE zatial este u nas nie su...aspon ja som nevidela...u vas je vsetko trochu skor,ako u nas...
u nas vyzera,ze bude pekne...
vecer sme boli s malou na zahradke, ale stihli sme pozbierat len tie ribezle cierne a trosinku ceresni, tak mam 13 poharikov ribezli a 2 ceresni, ale malych. Dnes sme chceli ist tiez zbierat, ale vyzera to, ze bude prsat a tiez chcem tie obrate kricky rozmnozit a ostrihat.
tak a zakrikla som to,vcera sme boli v lese,a tiez som si doniesla KLIESTA....:0))))...okrem jahod...
uz su ceresne zvarene?
to je tak,ked clovek ide do lesa neprinesie si len to,co chce,ale aj nieco NAviac,aj moja dcera mala kliesta...na mna klieste odurciteho casu nejdu...posledny krat som mala este ked sme boli tam na zahori...a komare,to bolo nieco...TERAZ MAM POKOJ AJ OD KLIESTOV A AJ OD KOMAROV...
ta textilia by ti utrcite pomohla...
a diky za stranku,co si tu dala...je vyborna...zaujalo ma ta EKOOSADA...keby som mohla hned sa tam prihlasim...
velmi sa mi paci take byvanie...
ked pilime drevo tiez davam tie piliny k jahodam a ku vsetkemu, tu pri dome nemam s burinou problem, ale na zahrade a tam ich chcem len nasadit.
tiez sme boli vcera na lesne jahody a pred chvilkou som malej vyberala kliesta, dnes by som chcela par ceresni zavarit, ked sa mi podari a aj tie cierne ribezle.
aj tie hobliny nemusia byt zle...
my sme mali tu TEXTILIU,tiez niekde vykukla trava,ale bola som s tym spokojna,JAHODY boli ciste,nie od blata...
dalsia vyhoda bola,ze sa nemnozili,a nezakorenovali-OBNOZKY...to bola tiez vyhoda,ze som nemusela stale chodit a odtrhavat,aby sa to nezakorenilo...