Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
Aj u nás je tak isto chladno riadne, včera sme museli doma kúriť. Ale záhrada sa rozžiarila po tom daždi.
ahojte marie,
ste tu?
u nas je naprsane a zima.
u nas je vonku taka zima, ze ani von sa mi nechce ist, ale budem musiet na vecer ist na zahradu, som vykopala kricky ribezli, co mi havino obkusuje a uz dva dni su v kybli s vodou, tak ich pojdem presadit.
slnko, určite ho vyskúšam, aj ten som si už skopírovala. najbližšie, ked budeme mť nejaký sviatok, alebo oslavu, tak upečiem.
zatiaľ som nečítala všetky vaše príspevky, ale ked budem mať viac času, tak určite prečítam, a možno ma mnohými vecami budete inšpirovať
daduss a keby si ochutnala ten Kinder bueno no jedna basen, mne to pripomina ten MAXI KING, si ho obcas kupujem
dievčence, ste ma ohromili s tou omáčkou uncle bens... prvý krát si vás čítam, ale ste mi urobili chúťky. Len škoda že ja suroviny ako paradajka a paprika musím kupovať. Ináč ak bude v lete lacnejšia určite vyskúšam. Už teraz mi tečú slinky.
ja som nasla na internete recept aj na tatarsku, aj horcicu z cukiny.
ten s kukuricou a sampiomni mam tiez nachystany, a aj rozne na cestoviny a hlavne ocakavam urodu cukin, tak zbieram recepty, ak mas nieco super odskusane, kludne sem hod
Aj ja robím ale iný ale už mám odložený aj tento. Ešte som ho nerobila. Ja robím ten so šampiónmi a kukuricou a minulý rok som tam dala aj červenú repu. A ešte som robila omáčku na špagety, tá sa minula ako prvá.Aj kečup si doma robím a paprikovú pomazánku, ktorú všetci zbožňujú a tej robím strašne veľa aj vyše 100 výživových pohárikov.