ekozahrada

agaven

jej a isla som z mesta atam bola ceresna jej tak to sa nestalo aby som ja 1.6 jedla už zrele cerešne a to v p.b mnam boli len asi spali haha lebo keby ma tam zbadali ako im jem ceresnu haha tak ma poprasia mala mala 3 roky a tam u nas bola ceresna a ona dam hamu a jednu som jej odtrhla na skus to je ceresna a ta babka zhučala že jej skubem ceresnu potom som jej ju hodila do ksichtu ale neskor som zistila že oni pecu torty na svdby narodeniny atd .. a este su aj lakomci ale co ale ta torta stoji za prd korpus kilo a krem trolinka tak pecem vetsinou ja

agaven

ahojte este že prsi ale budem musiet ist tu travu vyskubat ked je sucho tak sa to zle ale je mokro hadam bude sa lepsie tahat von ta trava ale vsteko zatial mam cakali susedia že to skape aj kvety atd ale cumia ake su tam pekné haha

slnko331

no este aj vecer sme boli na zahrade a co Ty, na tej tvojej uz nieco rastie, u nas uz cerneju a cervenaju ribezle.

slnko331

Suzan sme poculi, spieva pekne.
Mala spi, sme boli chvilu na zahrade, fazulku som oslobodila od buriny a aj ceresnicky pomaly zacinaju.

slnko331

u nas sa uz daju jest hrasky, ale su male este, a po tom dazdi mi vyliezla aj fazula, co som myslela, ze uz nevylezie.

slnko331

uz dva dni si prikurujeme na noc drevom.
Ak budes mat cas tak sem mozes dat recept na tu omacku na spagety, alebo aj ine odskusane.