Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ekozahrada

slnko331

melony som tiez posadila na skusku aj zlte aj cervene, ved miesta tam je dost a uz aj vykukuju zo zeme, len neviem, ci dozreju, tie zlte asi ano.

[zruseny12]

mozno ako sherry paradajky...
aj MELONY/na zahori/jedna suseda pestovala.../nie hned suseda,ale druha suseda od nas...

slnko331

ja som tu sedem rokov a prizvuk nechytam, mne sa zahoractina nepaci, ale moj syn, to uz je hotovy Zahorak, ked rozprava s kamaratmi so mnou rozprava normalne, a to nehovorim o malej ta bude urcite 100 percent Zahoracka.

[zruseny12]

teraz je vsetko mozne...ja som raz videla,este ked som bola na zahori,niekde v CZ/tam sme chodili na nakupi/CIERNU PAPRIKU,chcela som ju kupit,a vyskusat,ale nejak som si to potom rozmyslela...
teraz toho je tak vela,co si clovek moze vypestovat/len treba podmienky/
mne teraz stacia iba klasicke veci/koli traveniu/ziadne pokusi...

slnko331

ale jeden rok som mala take male zlte paradajky, vyzerali ako male hrusky, to boli len take chutovky.
A raz som si kupila aj zlte maliny, ale neprezili, pes ich vykopal, tak ani neviem ako chutia.

[zruseny12]

:0))))...sak pockaj len tam budes dlhsie zacnes rozpravat po zahoracky...
budes mat s toho MIX...
ja mam tiez taky mis mas v slovickareni,lebo som vychodniarka,zila som pomaly 6 rokov v CZ a pomaly 6rokov na zahori...tak je to take z kazdeho trosku...

slnko331

tie zlte paradajky mam posadene prvykrat, tak uvidim, este som ich nejedla a este jedna suseda ma posadene aj oranzove paradajky.

[zruseny12]

asi ano,vo vedre by nemuseli prezit,keby to boli obycajne zo zahrady,bolo by mi to jedno,ale su kupene tak chcem vediet,ci budu take ako su na obrazku,ked nezmrznu v zime...
inak vcera sme boli v jednom meste a moruse dozrievaju aj u nas...
no ja pojdem do prace oberat ovocie,tak uz sa tesim...
moja babka tak robievala,otvarala viac kompotov a miesala,ked sme k nej chodili nahody...

a skusala si niekedy pestovat aj ZLTE PARADAJKY?niekto s toho robiava aj lekvar a dzem...ja som skusala nechutilo mi to,ani paradajky mi nechutili nejak...

slnko331

oprava neboli na zahrade, pisem ako Zahoracka, aj ked nie som.
a este som zabudla medzi tymi nechtikmi mam aj tekvice, to teda bude, ked to vyrastie vsetko.