ekozahrada

slnko331

aj ja som robila v AP,
a mala nebyva chora, ale ak pojde medzi deti sa to moze otocit, takze jedine, ze by moja mama ostala doma a varovala ju, takze az od februara pojde so skolky.

[zruseny12]

nie v automobilovom priemysle,ale este nechcem o tom moc pisat,lebo sama neviem ako bude...zajtra budem vediet viac...
tiez si myslim,ze na zimu sa neoplati davat dieta do skolky,ale to vela zalezi aj na imunite diatata...

slnko331

nie, tie kamene, tam nechceme nechat, keby boli velke tak ano, by som si spravila skalku z byliniek,pod stromy staci ta trava, a inak to co som sadila mrkvu a ostatne, co prerastala trava sne pokosili, tak neviem, ci to prejdeme ale dvakrat kultivatorom a ci ma vyznam este nasadit nieco nenarocne, napriklad zemiaky alebo tekvice, aby nerastla burina.
A to zamestnanie je v tom zdravotnictve?
Mne tiez hovorili, ze v skolke maju malo deti a mala by mohla nastupit od septembra, ale sa mi to nezda dobry napad na zimu.

[zruseny12]

no pisala si,ze mas vela kamena,tak k ovocnym stromom to mozes davat aj tak,ze teraz presne neviem,najprv idu kamene,potom karton a na to slama...neviem presne poradie...raz to davali v TV...to je tiez dodre,ked mas plno skal a kamena a nevies ,co s tym...este tusim aj polamane konare zo stromu tam sli...

a k tym zemiakom v slame,mam taky truhlik veliky,tak skusim do toho truhlika dat SLAMU a nasadit zemiaky,len tak pre zaujimavost...
len neviem,ci mi to vyjde,lebo chystam sa do prace...ak to vyjde...

slnko331

a inak tej pokosenej travy by sa mi zislo aj viac, pod tymi stromami to pomaha, len to treba obnovovat a chcela by som nastlat aj k uhorkam, aby som ich nemusela zbierat zo zeme spinave, ked teda dorastu.

slnko331

kosime a zberame urodu, zatial len ceresne a redkvicky.
a ten kamen ma nemal, kde inde trafit, len do nohy, ja som bola za kosackou, som kosila a vzadu nie je kryt, to je taka doma robena a predtym, co sme mali na zahrade najomnicku, tak tam dala doviest furu strku, aby mohla parkovat autom, tie jej psy to roznosili po okoli, tak musime davat velky pozor, ked kosime.

[zruseny12]

ako tak pozeram,vy nic nerobit len stale KOSITE...to poznam,ked sme mali velku zahradu,tiez to tak bolo,zacali sme od jedneho konca a kym sme nedosli na druhy koniec,uz zasa trebalo kosit odznova...
mas stastie,ze ta to netrafilo niekam inam...

[zruseny12]

nebola som dlhsie na zahrade...nejak sa mi nechce,a je aj blbe pocasie u nas...k veceru som sa chcela ist aspon pozriet na ribiz,ale tak ma to preslo...
bolo velmi sucho,a teraz prsi dost...
inak pozrela som si tu stranku a az ma myklo,lebo ze to foto je z mojej zahradky,co som ju mala na ZAHORI...
aj ja som sadila tie kvety okolo zahonou...koli burine...
a k zemiekom,je to velmi dobry NAPAD...
ja som jeden rok sadila tak ZEMIAKY,ze som vykopala jamu a DO JAMI SOM ROZLOZILA TRAVU SUCHU,CO SME POKOSILI NA ZAHRADE A DO TOHO SOM DALA ZEMIAK,ZAHRNULA A KED BOLI VSETKY ZEMIAKY ZAHRNUTE,DALA SOM ZASA TRAVU A ZASA ZAHRNULA...ALE NEJAKE EXTRA VYSLEDKY SOM NEVIDELA...tak som potom zasa sadila obycajne...

ALE MA PRAVDU TAM JEDEN CLOVEK,ZE NA POLI SA MUSI Z ROZUMOM...PRACOVAT...

slnko331

ahojte,
vcera sme boli na zahradke kosit a tak fajn mi odletel kamen do nohy, ze ju mam celu napuchnutu, ale aspon som sa najedla ceresni.
mariaa, co nove na zahradke, vcera uz bolo celkom dobre pocasie, az na ten vietor a vcera som objavila clanok o pestovani zemiakov na slame, alebo sene. To je super, das zemiaky a miesto kopcovania das suchu travu a ked zbieras, len odhrnies a su ciste.
www.ekoprodukt.sk

slnko331

ahoj agi,
ja mam take noznice na travu a velmi mi pomohli, tam, kde sa nedostane kosacka, aj vcera som okolo hrozna strihala, stale ho pokosime a stale vylieza, tak to tam asi necham, dokonca su na nom aj strapce, tak som ho len ostrihala a tu travu okolo a uvidime.