Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
dobre dakujem zmena už mam toho dost asi tak tak aj tam chladno no čo už dobre rychlo ste ma spoznali dobre moje
u nas je pod mrakom, zatial neprsi, maria2 ovecky Ta hnevaju?
maria2, som Ta spoznala
AHOJ
aj u nas je chladnejsi vzduch...ale svieti slnko...a tiez je premenlivo,raz tak-raz tak...
ahojte no tu prsi obcas slnko ale teraz chladno kvetinky su pekne ale chladno a pod mrakom no co zase svetre nosit
neviem,mozno,ze to je aj podla pasiem,ake prechadzaju zhradou...
ja som mala krasny hrach aj v piesocnatej pode.../tu som musela polievat-ku hrachu som tusim ani travu nedavala.../
aj tu uz na vychode,kde je ilovita poda/ale zo spodu bolo vlhko,spodna voda/mala som jeden rok nenormalne hrachu,az som mala nervy,lebo som uz nevedela,co s nim,uz ma nebavilo ho stale oberat...a boli krasne velke lusky...
taku tenisovu lopticku som minuly rok aj ja vypestovala, ale to bolo pri dome v pieskovej zemi a sranda je, ze v piesku mam male lusky hrasku a na zahrade v tej hline su raz take a bolo to sadene z jedneho balika.
klasicke cervene....mne vyrastol len tak do velkosti tenis.lopticky...a to som aj polievala- vela...
a mali cervene alebo zlte? Melon je v podstate dyna, tak by to malo rast.
oni mali toho plno...to som sa sudovala,ja som to skusala nesli mi...