Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ekozahrada

[zruseny12]

je to dobry napad...
ja som dceru dala do skolky,ked mala tusim 4roky...ale nebol to dobry napad...
teraz uz to viem,ale co uz...ja som ju davala na zaklade toho,ze mi druhova matka povedala,ze by som mohla ist do prace a ona mi da pozor na dceru,ale ked som si zacala hladat pracu,a ona videla ,ze to myslim vazne a chcem ist do prace,tak CUVLA, A POVEDALA,ZE NEBUDE DOBRE ABY JU HLIDALA,a ja ked som mala rozbehnute hladanie prace,tak som sa rozhodla ju dat do skolky...chvilu som chodila na dohodu,a dcera akurat zbytocne bola chora atd.uz som tu pisala ake mala problemi...PODLA MNA TO VSETKO CIM PRESLA BOLO ZBYTOCNE/vinim za to matku druha-komedie stara/
treba si poriadne rozmysliet,co bude dobre aj pre dieta,nie len pre seba...a hlavne nikoho NEPOCUVAT OKOLO...

limetka007

ale dnes hovorili v radiu, že automobilky sa pomaly rozbiehajú, tak snáď to bude lepšie..držím vám palce..ja chvalabohu nerobím v tomto biznise...

limetka007

všetko po starom...počasie mi tiež lezie na nervy..a ešte aj agaven sa rozhodla, že som zlá a nemám sa nič pýtať:-)) takže aj na nete nič moc:-))
..ale malá ma potešila, bude mať pekné vysvedčenie:-)) takže sa nemám na čo sťažovať...
..čo tvoja malá? zdravá?
..inak, ak chceš ísť do práce a malá bude škôlku v pohode zmášať tak bež...doma by som aj ja bola na nervy...

slnko331

teraz je to s pracou tazke, aj u nas nemaju co robit a pomaly prepustaju a keby som nastupila teraz, tak do februara, by ma prepustit nemohli, a ak by ma potom, tak uz by som mala aspon nieco odpracovane a nebola by som hned po materskej a asi aj robota by sa mi lepsie hladala.

[zruseny12]

som dost nastvana,lebo sa dali peniaze na cestu a z brigady ....NIC....a tom som bola rada,ze sa nieco naslo...

[zruseny12]

ani sa nepytaj...do tej automobilky som nesla,to som uz pisala preco...a ta brigada,v nedelu siel prvi syn,a vcera mi pisal,ze to nie je nic moc,tak sa dnes vrati domov,ja som chcela ist v nedelu,ze najprv pozrie on ako a co,a tak pojdem ja...este, ze som nesla...ZBYTOCNE VYHODENE PENIAZE...nejak extra sa vyjadrovat k tomu nebudem,lebo ja som tam nebola osobne,len co mi syn hovoril...
takze ta brigada padla...

no ja ta chapem,to uz zalezi len na tebe,ako sa rozhodnes s pracou...

slnko331

ahoj limetka,
ani tak ani tak, ani sama neviem, to pocasie ma nici, chcela som ist na zahradu a nemozem a co Ty?

slnko331

mariaa,
a ako vyzera ta Tvoja praca?, alebo z toho zislo?
Ja neviem, premyslam, ze od septembra by som mohla ist uz do prace, problem je ten, ze som cely den len s malou, kontakt s ludmi nemam ziaden, len tak cez internet a mala tiez nema ziadne male deti v okoli a myslim, ze by uz potrebovala aj dake deti na hranie a nie len mna.