Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
tak to je skoda, ze si musela vyhodit tie uhorky, ja len dufam, ze na zahrade ich bude dost, tento tyzden v jednom obchodnom retazci maju uhorky za 15 sk a to by ma hnevalo, keby som nemala svoje, lebo nechystam sa na nakup.
AHOJ SLNKO
no,ja som svoje uhorky z balkona vyhodila,mala som plno nachytanych,ale nerastli,asi potrebuju viac hliny,a ja som ich mala iba vo flasiach...
inak jedine,co je zatial ok,su PARADAJKY...uz su aj plody,PAPRIKA je krasna,uz bude co chvila kvitnut,ale bojim sa ze dopadne ako uhorky,tak som si nechala 3 a ostatne som dala sesternici nech ich vysadi vonku...
my sme vcera boli na MALINY,je ich VELMI VELA tak sa dnes chystame zasa...u nas je krasny den...
ahojte,
ako sa dari?
Ja som vcera bola na uhorky, chcela som zavarat, ale nazbierala som len na 1 flasu, tak s tym budem musiet este pockat, nachytane su, len su malinke.
k urode das VYSTRAZNE ZNACKY...STOP...
no len ta prirodna kosacka by pokosila vsetko a ja chcem aj urodu
sak to je zasa hnojivo...:0)))).........a ekologicke...
maria vieš čo guliek by tam zase slnko mala kto by jej to pozbieral zse len deti haha
SLNKO
zaobstaraj si ekologicku kosacku...ovecky,alebo kozy...
hej suseda mi tam dala 2 kaktusaky uzas sadia mi tak taká radost hej teras mam pokosené aj polate už nemusim nic len von pojdem vetrat seba aj dieta
ahojte, ako sa dari?
agi, Teba zamestnam ako hlavneho trhaca travy, vidim, ze uz v tom mas obrovsku prax a u nas je tej buriny teda dost.