ekozahrada

slnko331

ahoj agi,
tu prsi a je zamracene, chcela som ist na postu, tak neviem, aj na zahradu sme chceli ist a takto len doma sediet budeme.

agaven

no co nove tu nic mokro a chladno ale kosia travu tak aspon nemusim ja skubat ved už mi tu je až po kolena velka tak nech kosia ju veru len su este daleko od mojho bytu tak hadam do soboty aj dojdu k mojmu domu

[zruseny12]

no fakt robis len chute,ja mam strasne rada tvaroh,ale mam smolu,nemozem ho jest...
inak u nas dnes je chladno a poriadne...

agaven

slnko nero b chute bože ja by som také len tlacila a co potom brucho to sadlo a to som mala 53 a mam 58 chcem to dat dole ja to vzdy naberem na vianoce a do leta davam dole ako oblecem vsetkoale s toho brucha by som to mohla zhodit musim viac vody a menej kolacov cokolad

slnko331

sme sa pred chvilou vratili, boli sme vonku, vecer prestalo prsat a snad bude zajtra uz lepsie pocasie a chystam sa upiect toto
-odkaz odstránený-

agaven

super tu už vykuka slniecko tak nakoniec zajtra si zahram tenis len dufam ze nebude fucat hrame ho s mekou loptou a vietor silny by nam ju odvieval no dobre zajtra sem kuknem

[zruseny12]

u nas tiez prsalo a ochladilo sa velmi,vcera som sa opalovala,dnes je dost zima...
to je ale poriadny skok v teplotach...