Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
-odkaz odstránený-
www.dobre-recepty.sk
-odkaz odstránený-
mozno po 2x sa ti to podari...mozno je to tym ako pises...ale s papiera by to malo ist,tak ci tak...
ak by si nahodou natrafila na nejaky recept na MUSLI TYCINKY tak prosim ta daj mi tu potom tu stranku...dakujem.../lebo vidim,ze pozeras vselijake recepty/
ja som to dala na velky plech a bolo to dost tenke, mozno som mala len na maly plech dat.
sak ano,kazdy si to dochuti podla seba.../podla chuti/
pozerala som na ten recept,ved je to klasicka obycajna piskota...
mne ked sa nehcce piect,tak pouzivam BB-KEKSY-KAKAOVE...len poukladam natriem plnkou...polejem cokoladou.../uz som to dlho nerobila.ale je to velmi zlahcena praca/
tie palacinky na slano boli dobre a jedli ich vsetci dokonca aj mama a brat, boli ok, len brat hovoril, ze by sa tam este hodil syr Niva a bolo by to este lepsie.
a tie palacinky si robila na slano?tie celozrne?
nechapem preco,mne sa to este nikdy nestalo,dokonca som pouzivala a pouzivam ak je to potrebne a nemam paprier na pecenie aj KANCELARSKU A4...len som si ju este trochu domastila a krasne cesto stale zojde...
no mne ked sa nepodari cesto/stava sa to malokedy,/ale stava-AJ MEJSTER TESAR SA UTNE/tak ho necham vysusit,pomeliem na mlynceku na maso,pridam tuk,cukor atd.a robievam take kulicky plnene ceresnami...a obalene v orechoch...
maria,
urobila som cesto a podla navodu dala na peciaci papier, problem bol ten, ze z toho papiera sa to nedalo dat dolu, takze mam upecene dva platy, ale dokoncit sa to neda, nastastie krem som nerobila, takze nic.
Ale to je moja chyba, ja na ten papier neverim a keby som si vymastila plech, mohlo to dopadnut inak.
ahojte
u nas je tiez mokro,a zima...
ale vyzera nadejne,ze sa vycasi...
SLNKO
robila si tu pochutku?ja ju nemusim ani robit,aby som vedela,ze je vyborna...ale urcite ju urobim,len nie pre seba...mam tvaroch jemny v mrazaku,ale teraz mame dost sladkeho,tak az sa poje jedno...
tento tyzden by som chcela oberat RIBIZ,len neviem ci sa bude dat.../a ci bude uz dozrety,dufam,ze ano.../