Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
tak u nas sa ukazuje velmi pekne,aj sa oteplilo a svieti sniecko...to som velmi rada,lebo ta zima sa zasa uz zacala ozyvat aj v mojich kostiach a svaloch...len do kedy to teplo vydrzi...to je otazka casu...
tu je teplejsie a kuka modry oblak tak hadam to cierne zaleze alebo doleze ach jaj no co slubila som malej perniky tak idem piest
no dnes je to pocasie take iste ako vcera, zas len doma budeme sediet.
co do zahrady ani von do toho chladna a mrholenia no co pockame na slniecko
a boli sme aj na tej poste aj v obchode, ale do zahrady sa neoplati ist je mokro.
ja dnes nevarim, zostali nam zo vcera pecene kuracie stehna, ryza a aj kuracia polievka a zo soboty este ostala gulasova polievka.
nemozem chciet,aby sa mne rodina podriadovala v jedeni/len preto,ze mam zdr.probl./,ja sa musim podriadit a najst si nejake veci,ktore mi vyhovuju...je to velmi tazke,ale zvykam si...
ja mam tu nevyhodu,ze som alergicka na mlieko,nemozem tuk a nejake veci koli crevam,takze ja musim varit bud dva jedla,alebo tak aby som mohla jest aj ja... ked peciem tak to bud nemozem jest,kde ide mlieko,alebo to robim bez mlieka,ale stale sa neda vynechat mlieko..lebo to potom nie je chutne...
tak ma napadli tie MUSLI TYCINKY....ze su celkom dobre,ale nie vsetky recepty mi vyhovuju,zatial co som pozerala...len niektore...
inak, co dnes varis?
tu stranku som si nasla aj ja ..dobre recepty...a fakt si pre mna dobre,lebo tam nie je tuk,mlieko...
nejake recepty som si nasla...