Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ekozahrada

slnko331

ahojte,
vcera som si od svagrinej doniesla cernice beztrnove, tak ich pojdeme posadit, a na zahradke som objavila po tych dazdoch malu asi 8 cm cukinu, sa tesim jak male decko.

limetka007

no hej..nemci si prachy teraz nechcú púšťať, lebo sú tiež v sračkách ako všetci ostatní, tak všetko nechávajú doma...

slnko331

ja uz nastastie nerobim v automobilovom priemysle, ale aj tak velke firmy maju problemy, nasa firma robila zakazky, ktore nechceli robit v Nemecku a v inych krajinach, lebo boli zlozite a teraz uz ich robia a nepustaju tak lahko na Slovensko.

[zruseny12]

LIMETKA
syn by mohol ist robit do automobilky,ale mi povedal,ze nechce ist zasa z jednej p...
do druhej,ze este si to musi poriadne rozmysliet,tak neviem/je to tiez v CZ/
ale urcite,ako pises,ze sa pomaly dostavaju zasa hore...klesli aj s platmi atd.ale zasa, ze sa to zacalo menit k lepsiemu...
no neviem,po tej skusenosti,ako bude dalej reagovat,lebo ze vraj viac chlapocov odchadza prec...neviem tazko sa vyjadrovat k tomu,ako tam je...na tej brigade...

slnko331

limetka,
kazdy den sa malej pytam, ci chce ist do skolky a ona chce, tak uvidime a aj to auto zbytocne parkuje vo dvore, a od septembra uz ani na zahrade nebude moc roboty, no neviem, uvidime co ta mala