Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
ahojko ja som skubala travu ale pokosene to mam pekne haha až tak vytrca tu moja skalka len už som sa dohodla pojdem na byliny s kamoskou aj ona ide aj salviu aj bazu potrbuje tak pojdeme trhat hada tam hore este ze su tu miesta kde nechodia auta
ja mám dva korene a prvý krát je na nej tak viac. Doteraz sme stíhali pojesť.
Už mám krásne čili papričky tých ja pestujem viac než dosť ale len jeden druh. Druhé mi nejak nerastú už som ich aj prihnojovala. Jeden hrášok som obrala a zamrazila a druhý teraz krásne kvitne.
Len mrkvu a petržlen mám tento rok nie pekné. Zle zišli aj som siala druhý krát aj tak je to nie ako má byť.
mne sa josta neujala, tak budem musiet tento rok pozhanat na sadenie
aj mne treba pooberať ríbezle a jostu a neviem čo s jostou, asi zavarím.
u nas slnko este nezasvietilo, stale je pod mrakom a uz by som tak chcela ist na zahradu, ale tiez tam bude mokro
Ja mám pri černiciach oporu z bývalej kvetinovej steny v kuchyni. Tak sa smejeme, že majú okrasnú oporu. Aj u nás pršalo a od 16 krásne svietilo slnko. V záhrade sa nedalo nič robiť je mokro. A teraz zas prší a o chvíľku zasvieti slnko. Počasie ako v apríli.
ja mam aj cernice co som minuly rok sadila, a tie uz kvitli a bude aj slabunka uroda, len k nim nemam oporu, len palicu som zatlkla do zeme a zviazala spagatom a ta moja svagrina to ma tiez bez opory.
To sa mas, budete papat skor tie cukiny, aj ked pred chvilou u nas taaak prsalo, ze vas mozno predbehneme.
tak na 12-15 cm ešte nech podrastú. Myslým že černiciam sa nič nestane vydržia. Ja už mám pekne naviazané.
sme sa chystali a nevychystali, lebo aj tu prsi, ale namocila som tie cernice do vody, tak sa snad, nic tak hrozneho nestane, ked to neposadim dnes.
A ake velke mas tie cukety, uz sa daju jest, alebo len zacinaju?
aj ja už mám cukety. Aj záhrada je krajšia . Unás dnes od rána prší.