ahoj... mate niekto skusenosti s domacou pekarnou? ake mate značky? ste spokojné? poradte prosím .chcem si kupiť a stale vaham. dakujem.
Domaca pekareň chleba
Pozrite si internetový obchod Globy globy.com. Služby sú jednoducho úžasné; už som si tam všetko kúpil mnohokrát. Majú rýchle odozvy, pozorných manažérov a vysoko kvalitné produkty. A čo je najdôležitejšie, vždy nájdete všetko, čo potrebujete, bez toho, aby ste museli opustiť domov.
co sa tyka kuchynskych spotrebicov a acelkovo spotrebicov do domacnosti som za znacku orava.eu :) poskytujú kvalitné spotrebiče so zaujímavým dizajnom za fajn cenu
tiez mam sanu a uplna spokojnost, mam najmensiu nezabere vela miesta , tiez peciem bezlepkove, to z obchodu sa neda jest :-)
aku to ma vyhodu oproti peceniu v trube???
suhlasim, tiez mam sanu a som spokojna
Ja mam Sana Bread Maker Basic, pouzivam ju na bezlepkove pecenie a som spokojna, rozumna cena za kvalitny vyrobok, setri miesto a aj dizajn je pekny.-odkaz odstránený-
Ja tam robievam aj kysnuté cesto.Nikdy som nerobila knedlu,ale odkedy mám pekárničku,tak knedlu nekupujem..:-)
andrea-masko tam ako pečieš??
Ja sa snažím čo najmenej vecí kupovať v obchode, tak som si pred rokom po dlhom zvážení tiež zadovážila mašinku na pečenie chleba. Ako je tu už spomenuté, je to pekárnička Sana a z tejto rady mám Basic. Skvelo spĺňa ten hlavný účel – teda pečenie chleba, ale pripravujem v nej aj domáce jogurty, acidko a pečiem mäso, vždy skúšam nejaké nové recepty. Je to paráda, keď si niečo môžete vyrobiť sami a viete, čo do toho dávate. Objednala som vtedy z inej stránky - vitarian.sk
Dobrý deň, mám skúsenosti s pekárničkou Sana, pečie skvelý chlebík a okrem neho sa dá pomocou pekárničky pripraviť aj marmeláda alebo jogurty :-) Mám konkrétne pekáreň z tejto stránky www.pekarensana.sk a som veľmi spokojná. Skúšala som aj prípravu syru Tempeh a vydaril sa skvele. Vrelo odporúčam :-)