ahoj... mate niekto skusenosti s domacou pekarnou? ake mate značky? ste spokojné? poradte prosím .chcem si kupiť a stale vaham. dakujem.
Domaca pekareň chleba
ako Nitru mam najblizsie z tých miest co tam boli uvedené, moje mesto je blizsie Levice aj tam je Kaufland aj Billa, ale ci tam maju muku neviem, lebo som nepozerala.
v kauflande maju urcite v nitre.tam sem tam aj ja kupujem zrovna v nitre,na klokocine,tam je aj billa tak aj v tej dostanes.
43 pozerala som najblizsie mam Nitru, ale skusim este bratovi povedat, on robí v Bratislave, tak tam by mohli byt aj Bio obchody, alebo mozno ten Kaufland uz som mu hovorila, ale nehovoril mi nic, tak ci tam nebola neviem.
nemas zač,hlavne aby chutil.
sto ludi sto chuti.
43, ďakujem, vyskúšam.
a co sa tyka tych oliv ano,davam ichpokrajane na kolieska do cesta po prvom premiesani.nakrajam ich aj s rajcinami susenymi par strucikov cesnaku este pokrajam na drobno stacia 3.hodi sa toto vsetko do cesta s bielou chlebovou mukou ale aj do celozrnenj muky alebo grahamovej.tozalezi ozaj na chuti aky chlieb komu chuti,vtedy ale nedavam do cesta uz samotny olej .
neviem od kial si ,ale pozri mozno mas pobliz aj nejaky z ich obchodov
a potom keby si isla niekd en anakup do nakupneho centra tak tieto muky dostanes aj v tescu,kaufland a pod
43, a sušené rajčiny a olivy dávaš priamo do cesta? Znie to celkom zaujímavo, napíš podrobnosti...
dakujem 43:-D a nebude to drahe cez net si objednávat?