Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

zuzulik.

deborah: pekne napísané- krásne ťažké s nimi. Mija tak ocko asi nerozmýšal. A vôbec prečo jej kupoval darčeky. Ja som od svojho nikdy nič nechcela a ani nebudem chcieť. Nehovorím vianoce a meniny. Mne stačí pusa a objatie. Nie som na predaj.
-
A ešte dôkaz, že nejde len o sex ako si mnohé myslia. Dnes bol celý deň v práci. O 13.OO utekal do Blavy niečo vybaviť. Vrátil sa do firmy, lebo robia daň priznanie. O 18,00 prišiel za mnou, že ma chcel vidieť. Objal ma, pobozkal. Nechcel ani nič jesť, lebo ho bolela hlava. Len sme si povedali čo v práci.Prešiel kvôli mne 35 km, len aby ma videl a pritom mohol ísť kľudne domov a oddychovať. Až som ho ľutovala. A ja sa teším, že mu na mne natoľko záleží. A nebol žiadny sex. Len dlhé objatie. A to mi stačí...

mija80

lucya, dakujem... nechapu, kym nepreziju na vlastnej kozi. nikomu to neprajem...ano smsky sa mazu, az dovtedy, kym na to ocko nezabudol... pre mna jeho cin nemal a ani nikdy nebude mat ospravedlnenie. tajila som to kym to islo a zatial som sa snazila vymysliet plan- ako to prekazit skor, kym sa to dozvie mamka a surodenci. bohuzial (a to si vycitam dodnes)na to mama prisla, pretoze ocko si v saku zabudol blocek, ked tej druhej kupoval zlaty naramok... ja osobne som sa v 15tich skoro zosypala, mamka trpela pre otca a aby toho nebolo dost, mala vacsie problemy a starosti o mna :( a otec? uplny zbabelec. ked som ho s tym konfrontovala, nezmohol sa na slovo...

zuzulik.

Deborah- nie. Je to Michal. To by bola sranda, ak by to bol ten istý. Ale ja Michala poznám už tak dobre, že viem na sto percent, že okrem mňa inú nemá. Chudák, veď ani čas by nemal.

deborahhh

lucya a podla teba povedat manzelke pravdu a odist od deti je lepsie riesenie ako toto? Ako im moze ublizovat, ked o tom nevedia? Myslim, ze by im viac ublizil keby vysiel s pravdou von!!!

nina 2

lucya-nikdy sa to nedozvedia. mi si sms ani nepíšeme, len voláme. A dávame si pozor. A ak nás niekto spolu vidí, čo nás aj vidí, vedia, že je to len pracove. Aj jeho žena keby nás videla, myslela by že ideme niečo vybavovať.

lucya

´baby neidem sa viac rozculovat, je to ako hadzat hrach na stenu, viete ako si to mate zdovodnit, ale klamete tym len same seba,...., moj nazor poznate, a cakajte co vam zivot prinesie, dobre to urcite nebude...vas nelutujem, urcitymn sposobom ste si vybrali, a prajem vam zazit to, co zaziju tie detio a manzelky....mate dostatok vyhovoriek aby ste nevideli pravdu, uvedomte si to, papa

zuzulik.

deborah, ako je možné, že píšeš presne to čo by som napísala aj ja. Ani ja nechcem nikomu ubližovať. a ani neubližujem. Ako? neberiem nikomu otca ani manžela. A sme opatrní. Veď sms-ky sa predsa mažú. Bol by hlúpy, keby ich nechával v mobile. Jedine si ubližujem sama sebe. Ale s tým sa musím vyrovnať.

lucya

vy to stale nechapete, to vam nestacil prispevok od mija80? nevidite ako to prezivaju deti? kde beriete istotu ze sa to nikdy nedozvedia? moja sesterka to tiez prezivala strasne tatko ked od nich otec odisiel za milenkou, prepukklo to nakoniec....., miluju det a vazia si svoju zenu? ze vam sanka neodpadne ked nieco take vravite, predovsetkym ich klamu aj deti a aj zenu..., to je teda laska k detom, postavena na klamstve....., majte ich , len ich prosim uz neobhahujte, a seba tiez nelutujte.....