Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky
Lubis ma aspon trosku?
mixalx, vies co, uz ma to tu nebavi, kazdy ma svoju pravdu, mysli si co chces..., ja viem svoje, robte si co chcete, pre mna za mna podvadzajte na kazdom rohu,cely tento svet je skazeny, a normalny ludia uz vymreli mam taky pocit, respektive normalny su vsetci a ja som nenormalna, ako mi to tu mixalx tvrdi. tak si uzivajte vasu normalnost, lebo cely svet je taky ako vy. papa,prajem vam len to najlepsie
Lucya to ty si ta co nepochopila pointu :-) ale neva ved to sa moze stat kazdemu.
Ved ja nehovorim, ze navzdy zostanem len milenka! Moze sa mi stat to co Tomasovi, moze z toho byt aj viac.. Ved sa spoznavame. Ani Tomas nepovedal byvalej manzelke hned o svojej milenke, najskor ju spoznaval, objavoval. Tak prosim vas koho tu sudite?? Ani ma nezaujimaju vase odsudenia typu tebe sa to vrati! A co, nebudem predsa koli tomu hladat nezadaneho muza. S tymto mi je dobre, rozumieme si, som zalubena.. Zatial je to takto a vase nazory, co sa tyka teba mija80,alebo Lucya,alebo aaaaa beriem ako nazory STO LUDI STO CHUTI. Takze s rezervou.. A Zuzulik :)) Tebe drzim palce a uzivaj si dalej, tak ako ja. Ved na to je zivot, byt stym koho mamae radi. :) A napis mailovu adresu, ozvem sa ti. Pa
mixalx, to akoze preco? ja nemam potrebu aby ma niekto lutoval, a ani som nikde nepisala ze by mna niekedy niekto podviedol...., tak co strasis?precitaj si vsetko a potom mudruj, dobre?ja som tym chcela povedat nieco uplne ine, aspon vidim ze dalsia uzasna milenka, resp. ten co podvadza sa tu ozyva.....,ach jaj
Lucya ked si zakomplexovana z toho co sa ti stalo, a take strasne depky si z toho mala, chod k psychologovi, ved oni su tu na to! A vylievat si tu srdce za umyslom aby ta tu babenky lutovali je podla mna dost nizke.
a nemyslite si nic zle (teda ak sa to da)- mam ho rada a viem, ze aj on mna, ale aj to, ze ma rodinu a hrat na dve strany nie je ok, ako to tu uz niekto pisal, napriek tomu, ze je niekto zalubeny, asi preto sme ludia, ze nie len vieme milovat, ale sa aj ovladat a niest zodpovednost za svoje spravanie. a to ja som mlada zaba- mam do 25, takze toho v podstate o zivote moc neviem.. a tiez som z rodiny, kde bola milenka, ale tatko odisiel za nou, moc dlho to netajil asi aj preto, ze nasi mali dost velke problemy. takze tak...
baby, ja vam nerozumiem, neviem ci niekto cital- vcera som aj ja pisala o mojom "vztahu" so zenacom, ale nerozumiem tomu stastiu, o ktorom tu pisete. ja som v nejakej takej pozicii ako pisal tomas o svojej milenke- nespime spolu, len sa rozpravame a snazime sa vyriesit nasu situaciu a v podstate sa tomu aj branime. nie o tom som chcela- ako pisete, ze ste vdacne za kazdu chvilku, ja to tak nemam, ja by som asi chcela, aby sa rozviedol a bol so mnou alebo mi dal pokoj, ja sa mu neozyvam, nevyhladavam ho ani nekontaktujem. nemam pocit, ze byt niekomu ta druha je naplnenie- takze necakam, zijem si svoj zivot a uz som aj jemu povedala a vela krat, nech mi uz nevola, nepise, proste ma nekontaktuje, ale nie preto, ze by som ho nemala viac nez rada, ale preto, lebo toto nie je zivot pre nikoho a takto sa neda zit a fungovat. len tolko:-)
zuzlik, potom sem napis... ake to bolo, ked sa to dozvedia... raz urcite. nechces, aby sa rozviedol? tak potom o co ti ide??? najdi si nezadaneho a neber inym otca a manzela. jasne, zatial sa nik netrapi, lebo ziju len v klamstve, hlavne ze ty si stastna- ked su nestastni/budu nestastni ini... zamysli sa nad sebou!
opakujem ešte raz: v mojom prípade sa nikto netrápi. Nikto o tom nevie a ani sa nedozvie.O akom trápení ženy a deťoch to hovoríte. Ja sama nechcem aby sa rozviedol. nikdy to nedopustím.
tomas: presne, rozvod je tazka vec, ale je urcite lepsi, ako keby si to mal tajit alebo v tom pokracovat a vidiet ako sa tvoja manzelka a deti trapia... pretoze taki ludia su uplni sebecki egoisti