Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky
Lubis ma aspon trosku?
kočky povedali ste všetko za mna. Aj ja nad tým uvažujem, že prečo som ho nestretla skôr. A aký je ten môj? Úžasný. Má strašne dobré srdiečko. Pomáha každému, kto to potrebuje. A takisto miluje svoje deti a takisto by nezniesol, aby sa jeho žena trápila. Ale ani mňa nechce raniť. Mrzí ho, že je všetko tak ako je. Niekedy sa smejeme, že keby bolo dovolené mnohoženstvo, tak by sme bývali spolu.
-
Viete niekedy, vraj sedí doma, pozerá na svoju ženu a myslí si, že aké by to bolo, keby som bola jeho ženou ja. A ja som mu odpovedala: krásne. Milovala by som ťa, snažila sa, aby si sa vždy domov tešil...
-
A keby podvádzal mňa? No viete, pokiaľ o tom neviete, tak nie je čo riešiť.
A keby som sa to dozvedela: v tejto fáze života ho ľúbim natoľko, že by som mu to odpustila. A ak by chcel odísť odo mňa, bez výčitiek by som ho pustila. Dlho by som sa trápila a preplakala celé noci, Ale ak sa by sa raz rozhodol opustiť ma, nedržala by som ho nasilu u seba. Lebo som raz počula: milovať znamená dopriať niekomu byť šťastným aj po boku iného.
Ja som uz tolkokrat premyslala nad tym, ake by to bolo keby sa stretneme skor, keby nebol zenaty, keb nebol nicim viazany.. Neviem, ako by to bolo.. Mozno by ma podvadzal tak ako svoju zenu, a mozno nie.. A ci si myslim, ci je dobry clovek? Myslim si, ze je naozaj dobry clovek. Ja viem ze klame a podvadza svoju manzelku.. Ale viem o nom, ze miluje svoje deti, robi pre ne vsetko mozne. Ked ho sledujem ako sa chova, ale nemyslim len ku mne, ale tak celkovo k svojim kamaratom vidim ze je uzasny muz, ocino aj kamarat.. Len nie asi manzel.. Aj ked viem, ze by si nikdy neodpustil ak by sa jeho manzelka koli nemu trapila alebo trpela.. Zalezi mu na rodine, to je vidno..
a ja si aj tak stale myslim, ze ked je clovek vo vztahu spokojny, stastny a citi pokoj, pohodu a naplnenie tak to nerobi- to len na okraj veci..
holky............
jooj, tolko krat som uz nad tym rozmyslala, ze to snad ani pravda nie je..:-) presne toto som si hovorila a sem-tam aj stale hovorim, ALE tazko povedat, co by bolo keby... ja ho poznam skor ako cloveka, takze teraz by som povedala, ze mozno je to fakt o tom, ze sa ludia stretavaju a schadzaju a rozchadzaju a ze mozno stretnes tu svoju lepsiu polovicku az ked uz je neskoro (ako rada by som tomu aj verila:-)), na druhej strane si neviem predstavit takeho partnera, ktory by sa takto ku mne spraval a to si asi nezela ani ten najvacsi masochista. kazdopadne, keby bola moznost a nebolo by to take komplikovane urcite by som s nim rada skusila zit a mozno aj nieco viac, kto vie...:-)
vdaka za odpovede..
este mi napadla jedna taka vec.. myslite si, ze ten vas milenec je dobry clovek??
chceli by ste ho napr stretnut skor, vydat sa zanho, byt s nim navzdy?
alebo vam to vyhovuje len v tejto rovine.. pretože- ked si uvedomite- myslite si ze je to super chlap a tak...
predstavte si, ze by ste h stretli skor. bol by t vas manzel. a kedze by bol taky, aky je, nasiel by si milenku. cize aj vas by klamal. nie?
ahojte! ja som už sem písala, že mám tiež vzťah so ženatým. Stretli sme sa vo firme, kam raz týždenne chodí. Ja som dlho odolávala ale on bojoval. A pretože som sa do neho zaľúbila-neodolala som. Stretávame sa raz týždenne. Nie sme z jedného mesta. Ale často si spolu voláme-samozrejme len cez pracovný čas. Má 35 rokov. A či sa spolu rozprávame o jeho žene? Áno. Ja ju poznám , ale len si zdravíme. Dokonca som ich raz spolu videla v meste a pozdravili sme si a ona vraj povedala, že som sympatická. A rozpráva o nej normálne. Čo robia, kde boli, kedy ho nahnevá... Ale nikdy nič zlé na ňu nepovedal. A mňa to vždy zabolí ak ju spomenie. Žiarlim. Ale jemu nič nepoviem. Ako písala Klárka som bútľavá vŕba. Vypočujem,poradím. Ale nie som s ním len kvôli sexu. A ani on so mnou. To by sme neboli spolu už skoro dva roky. A okrem toho sa nemáme ani kde stretávať. Takže takú dlhú dobu, by to kvôli sexu so mnou neťahal.
-
Môže ma každý odsúdiť, ale ja ho ľúbim, som s ním šťasná. Vážim si dokonca aj to, že kvôli mne príde do môjho mesta. Že riskuje. Je to úžasný pocit, ak viem, že niekomu na mne záleží. Že aj počas dňa zavolá, že ako sa mám, čo robím. Viem, že sa nikdy nerozvedie. A to ma bolí, ale som s tým zmierená, lebo takého človeka už nestretnem. No, čo vám poviem: som šťastná ak som s ním a užívam si každú sekundu. keď ho mám len a len pre seba. Ale po večeroch plačem a trápim sa. Ale všetko má svoje pre a proti....
Ale kým ho mám nie som sama.
tak niekedy to neviem ani ja, ale ked pridem domov po tom, ako sme boli niekde spolu citim sa nanho namotana jak nejaka 15.tka.. A ked sme vonku a on chodi stale za mnou, mzslim ze je namotany on.. Ale to je len podvedomie..
aj ked niekedy neviem, kto je vlastne z koho viac zmotany...:-)
skusim odpovedat aj ja podla seba.. my sa o partneroch bavit skusame (schvalne pisem v mnoznom cisle, lebo ja tiez mam nieco, co nemam tak celkom ukoncene), ale po pravde, je to bolestiva tema a asi to chce viac casu, aby sme sa o tom dokazali uplne otvorene porozpravat. sam od seba mi povedal, ze manzelku ma svojim sposobom rad a ostava koli detom, to ci je to pravda to radsej neriesim.. a myslim, ze u nas v tom sex nie je kedze, ako som uz pisala spolu prakticky nespavame, len tuzime:-), takze si myslim, ze ho ku mne taha presne to, co mna k nemu- dusevna spriaznenost, je nam spolu velmi dobre, presne jedna vlnova dlzka a myslim, ze sa lubime a je medzi nami laska, inak by to uz normalneho chlapa asi prestalo bavit len tak niekoho motat...
No ono je to asi tak, ze mi sa o jeho manzelke vobec nebavime.. Teda ja dohho sem tam zarypnem ale on to berie akobz nic.. nieco mi len odpovie, ani to neregistruje.. A preco to somnou taha rok< Hm neviem, mozno preto ze potrebuje v zivote nieco ine, ako je to co ma doma.. Mozno potrebuje len zmenu..