Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

holky.............

dievčata... ako v prvom momente som vam chcela vselico napisat..ale viem ze clovek si nenavybera.. a vola- to je tiez vec, s ktorou je to tazke..

hmm..ale zaujimala by ma jedna vec- preco su ti chlapi s vami..? teda- co vam hovoria, aka je ich verzia? kvoli sexu, alebo kvoli niecomu, co im chyba v ich rodine? viete- ja by som raz chcela mat mazlela a rodinu, ale keby mi mal toto robit...rok to tahat s nejakou inou.. to mi príde strašne neuveritelne kruté voči mne ako jeho manzelke.

preto ma zaujima, ake maju ti chlapi dovody. a ako rozpravaju osvojich manzelkach? rozpravaju na ne v dobrom, alebo v zlom, alebo vobec?

dufam ze mi odpoviete..papa

deeborahhh

Medzi nami je 7 rocny vekovy rozdiel. Ako som napisala, my nemame dohodnute stretnutia, teda niekey ano, ked zavola ze tam bude na 100 percent. Ono je to strasne zlozite, lebo jeho, aj mna kazdy z okolia pozna, tak preto.. sa schovavame. Vacsinou sme u mna.. Aj tak je to cele zamotane.. A to ma na tom asi bavi..

klarka12

fuha, to my sme spolu kazdy den- pracujeme spolu a tolko krat som uz chcela odist, ale ked som bola pevne rozhodnuta, tak nebola ina praca na dohlad a ked nahodou bola, tak sa nedalo z nejakeho ineho dovodu a kedze platim toho vyse hlavy bez roboty si nemozem dovolit zostat, takze asi chapes.. tiez byvam niekedy nestastna a strasne, ale vola mi prakticky kazdy den po robote, ak nie, tak aspon smsky a takto to tahame uz nieco cez rok, ale uz to budu pomaly dva, co sa pozname... a vzdy, ked sa vidime, letmo dotkneme, rozpravame, vzdy je v tom strasne vela- tuzba, vasen, laska- az mam niekedy strach, aby si to nevsimli ludia naokolo.:-) a ak sa smiem este spytat, aky je medzi vami vekovy rozdiel? a kde sa stretavate? alebo ako to prebieha ked sa idete stretnut? zavola? zavolas ty? ci ako?

deborahhh

klarka12 no my sa uz0pozname rok a odvtedy je to medzi nami tak ako to je.. Nechodime spolu, len sa stretavame ked je cas. Ale ked sa vidime, strasne to medzi nami vrie. Stretli sme sa v jednom podniku a odvtedy ked sa v nom stretnme, je to krasnea aj ked si musime davat pozor lebo ho tam kazdy pozna. Nebyva v meste ako ja, takze je viac menej nahoda, ked sa stretneme vonku. mame na seba aj cisla mobilu, jeden cas mi stale volaval, kecali sme spolu a tak.. Teraz uz je to asi zlozitejsie, ma strasne ziarlivu manzelku, kontroluje mu aj mobil. Ale staci mi aj ked sme tak malo spolu. Viac nemozem chciet.. dufam a stale myslim na to, ci vie ako mi na nom velmi zalezi. a sex snim je uzastny.. Ale mne nejde len o to, je velmi mily, uplne iny ako ostatny muzi. Som z tohto vsetkeho nestastna, chcela by som nanho zabudnut, najst si free chalana, zacat normalny vztah, ale neda sa.. zatial to nedokazem..

klarka12

deborahhh

tiez ta chapem a poviem ti, ze v tomto "vztahu" mne nejde o nic len o to, co pises ty, o lasku, porozumenie, o to, ze vies, ze niekde je niekto, kto na teba mysli a chybas mu a keby mohol, tak je s tebou. ako dlho ste "spolu" ak to tak mozem nazvat? a teda ak sa smiem spytat..

deborahhh

Ked sme spolu, vnimam kazdu chvilocku ako keby bola nasa posledna, preto sa ju snazim vychutnavat a nemyslim na nic ine. Ale ked pridem domov, vsetko zo mna spadne a ja som strasne sama.. Ja ho lubim, aj som mu to poovedala ale mam strach ze je to len jednostranne. Nechcem od neho rozvod, ale chcela by som vediet ze mu na mne zalezi, ze na mna tiez mysli a chce byt somnou. Keby sa dalo, ja by som snim chcela byt aj kazdy den.. Zalezi mi na nom, lubim ho. Aj ked viem, ze sa nikdy nerozvedie, aj ked viem ze nikdy neodide od deti a manzelky. Jeho zenu som par krat videla, je uplne ina ako ja. Aj postavou, myslim ze aj chovanim. Ja som blazniva baba, ona sa nevie ani bavit. Asi toto ho ku mne taha,ta bezstarostnost. Ale nie nastalo.. Zuzulik napis mi este

klarka12

nehnevajte sa baby, fakt sa nechcem nikoho dotknut, tiez mam "vztah" so zenatym a tiez si nerobim ziadne iluzie ci nadeje, proste si uzivam tie pocity, ktore su moje len na chvilu, ale ine som chcela povedat. mne ten moj hovori a pise, ze ma lubi a miluje pravidelne, tiez, ze mu chybam a vsetky tie krasne veci. ale u nas to je trosku inak- my sa v podstate "len" lubime a rozumieme si, na tom to mame postavene, milovali sme sa len asi 2-3 krat, lebo sa bojime toho vsetkeho, co by mohlo prist- este vacsia tuzba a tak- on ma male deti a jedno s druhym.. takze u nas je to asi skor o tom dusevnom suzneni, aj ked to boli, ale myslim, ze keby vas ti vasi lubili, tak by to povedali, myslim, ze im ide len o sex- ale ako som povedala, strasne nerada by som sa niekoho dotkla, lebo nevidim do veci, takze moj nazor...

cody

ak chlap lubi uprimne tak to zene hovori sam od seba ...necaka kym sa ho to opyta ..ja to aspon tak robim ...lebo moju lubim nadovsetko ..

cccccccc

deborah a načo chceš vlastne vedieť či ťa lúbi ked nechces od neho aby sa rozviedol...ved tebe aj jemu ide len o sex tak načo to komplikuješ láskou a lúbením..ked si si vybrala ženatého tak by si mala vedieť že nikdy ťa nebude lúbiť tak ako svoju ženu...on ťa má len trochu rád a mladé masko mu dobre padne.Sexuj a nerieš ved dlho to trvať nebude to vaše lúbenie.