Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky
Lubis ma aspon trosku?
ja si nie som ista ci to je milenka ale viem, ze ta krava vie o nas, vie o nasej rodine o nas detoch a to je hrozny pocit ...
lucya, dakujem... kto to nezazije, tazko pochopi (a mam "najradsej" silacke reci tych zien, ktore rozbijaju rodiny...)
aaaaaaaa... ja som to mame a nikomu nepovedala, tiez som to v sebe dusila, ked som to zistila, pretoze som nevedela ako... zdalo sa mi to ako zly sen. bala som sa byt zodpovedna za to, ze tym mamu ranim a zlomi ju to. nakoniec na to prisla sama a dost drsnym sposobom (to som tu uz spominala), preto viem pochopit, co asi prezivas :( ani po siedmych rokoch neviem, ako by bolo najlepsie sa v takejto situacii zachovat. no urcite je lepsie vediet pravdu, ako zit v klamstve...
obdivujem vas, ktore ste to dokazali mame povedat....ja mam len podozrenie ale som ticho, dusim to v sebe
mija80 nemozes za to aky bol tvoj otec, a myslim ze si mame pomohla uz len tym ze si´stala pri nej. viem si to predstavit, lebo sme to mali v rodine a teraz ked som robila butlavu vrbu rodicom takeho chlapa, ktorym tiekli slzy z oci ked mi to rozpravali, a prisli na to sami len zo spravania svojho syna, no sila to bola....
lucya, teraz si to vystihla... ja som mojmu otcovi v ten den, ked som sa to dozvedela povedala, ze uz viac nie je mojim otcom (len tym biologickym)... bolelo to a velmi, v nasej rodine uz viac nie je dovera a su chvile, kedy otca nenavidim za to vsetko, co sme si museli vytrpiet...pritom od vtedy uz uplynulo 7 rokov. takze damy, ktore si zacinate so zenatymi panmi, skuste sa vzit do situacie, ked sa vam lusknutim prsta zruti doslova cely vas svet... ked vidite svoju mamu den co den v slzach, trapit sa, ked sa k tomu neustale vracia, a ked sa ako dcera snazite pomoct jej a predsa to nejde... ked sama seba zacnete obvinovat z toho, ze ste tomu nedokazali zabranit. akokolvek, vzdy budete LEN TIE DRUHE! osobne zastavam nazor, ze vasim milencom NIKDY nedate to, co nachadzaju u svojej rodiny. ste chudery uz len preto, ze sa uspokojite s tym, byt druhou v poradi, ze nie ste nic viac len milenka... a aj to raz, skor-ci neskor, skoci.
hyena dva tzydne po pororode? tak to je uz sila, tak takych chlapov uz fakt nechapem, ako to mozu spravit?
deborahh a ano myslim si ze by mali ist s pravdou von a povedat vsetko manzelke a detom, aj ked im ublizia, ale preboli ich to casom, a asponm budu vediet ze co to maju doma za kvietok, mna osobne by ubijala nevededomost, a ak by som sa dajme tomu po 5 rokoch dozvedela ze cely cas mal milenku, tak by som ho asi zastrelila...a nech aj ten chlap poriadne trpi ked mu zenu vezme deti, lebo podla mna jej to nepovie len preto, ze by sa od neho odcudzili aj deti, a stratil by ich navzdy....lebo pre mna by moj otec tymto padom bol mrtvy, a nikdy viac by som ho nechcela vidiet aj keby co bolo...
ja som svojho "ex" nachytala s milenkou.jasne, ze som na nu nadavala, no hlavnym vinnikom bol ex, pretoze nemal pri tej SVINKE co robit!!!keby to on nechcel, tak ona by sa mohla aj na hlavu postavit... apropo, bola som 2 tyzdne po porode, ked sa to stalo . vsetci muzi su egoistickí hajzlíkovia.
a ako som si vsimla nereagujete na prispevky, tych, ktori vam pisu pravdu o vasich "skvelych" vztahoch
pre vsetky milenky len jeden odkaz.......zamyslite sa nad tym ako sa citia, deti vasich milencov ked zistia, ze ich rodic ma milenku...poviem vam nie je to nic prijemne vstupte si do svedomia na svete je vela volnych muzov
len si vsetky zite v nadeji, ze nikomu neublizujete, lebo o tom manzelky a deti nevedia. moj otec bol tiez dost prespekulovany a daval si dobry pozor, ale raz sa stalo, ze nie a bolo vsetko vonku... verte, je to len otazka casu. fakt by ma zaujimalo, ake hrdinky budete potom, ked vam jedneho dna zavola napriklad 15 rocna dcera vasho milenca (ako som to urobila ja) a na rovinu vam povie, co si o vas mysli... enjoy