Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

deborahhh

Myslim si tiez ze to nie je vobec o pohodlnosti muzov, ked sa nechcu rozviest alebo povedat zene o niekom inom v ich zivote. Ved predsa napisali sme, ze miluju svoje deti, drzia rodinu a vazia si svoje mazelky a nechcu ich ranit. Ja si ani neviem predstavit, ake by to bolo keby jedneho dna za mnou prisiel a povedal mi, ze jej to o nas povedal a ze chce zostat somnou. Vo mne by sa odohraval taky obrovsky boj stastia a zialu. Bola by som stastna, keby sa rozhodol byt somnou, ale zaroven by som nikdy nechcela aby opustil deti (prenho to najvzacnejsie). Nie som sobecka,aj ked viem ze clovek ma pozerat aj na seba a nie stale na druhych.. :(( Nikomu nechcem ublizovat, tak budem radsej vzdy ta druha, akoby na mna niekto ukazoval prstom, ze som vedome znicila niekomu rodinu.. Zatial mi to staci, aj ked by som snim chcela byt castejsie. Ale ktovie, mozno raz.. ked bude mat dospele deti, mozno si povie ze je cas zit aj svoj zivot.. Manzelka mojho "priatela" bola chora, nie nejak velmi vazne ale je dlhodobo.. Preto hovorim , ze je dobry clovek, lebo vidim ze mu na nej zalezi..

zuzulik.

zuzulik ja ťa chápem. Ja mám 39. Nikdy ale nikdy som nebola zamilovaná. Ani som sa nevydala a nemám ani deti. A zrazu prišiel ON. Má 43. A ja som sa zaľúbila. Prvý krát vo svojom živote. Odolávala som citom, nechcela som s ním nič mať, vyhýbala som sa mu. A on bol vytrvalý. A vtedy som si položila otázku?
Buď budem do konca života sama. Nespoznám lásku, nebudem vedieť aké to je niekoho ľúbiť. Aký to je pocit ak niekomu cudziemu na vás záleží. Aké to je tešiť sa niekoho a vedieť, že ten druhý po vás túži. Že chce byť s vami.
že si raz budem vyčítať, prečo som nebola s ním, ak som mohla. A umriem s pocitom, že nikomu na mne nikdy nezáležalo /teda okrem rodičov/ a nikto ma nikdy nemal rád.
Alebo budem s človekom, ktorého ľúbim.
Nebudem myslieť na to, že je ženatý.
Mám výčitky svedomia, ale čím ďalej tým menšie. Lebo ja ani nechcem aby sa rozviedol, ja ho jeho žene neberiem.
-
Je to dobrý človek. A veľmi dobre vyzerá. Vlastne ani neviem, čo na mne videl. Vraví, že som mu bola už dávno sympatická, len som bola stále smutná.
A to chcel zmeniť. A podarilo sa mu to. Cítim, že ma ľúbi ale aj svoju ženu. Ja chápem, takých mužov, prečo sa nerozvedú. Nechcú ublížiť manželke. A ani milenke, len tá išla už s tým vedomí do toho vzťahu, že spolu nebudú nikdy. Tak tá bolesť je pre milenku iná. hovorí, že keby sa dalo rozpolil by sa na polovicu. A nevyuživa ma.Nejde len o sex.Také vzťahy sú len na pár týždňou. Chlap sa nabaží a ide ďalej. My sme spolu rok a pol. A v sexe som možno ani neni taká dobrá, aby sa so mnou stretával, len kvôli tomu. Ide o viac. O dušu, priateľstvo...
Ľúbim ho a som mu vďačná, že ma robí šťastou. Aj keď len na pár hodín v týždni.

deborahhh

Myslim si tiez ze to niwe je vobec o pohodlnosti muzov, ked sa nechcu rozviest alebo povedat zene o niekom inom v ich zivote. Ved predsa napisali sme, ze miluju svoje deti, drzia rodinu a vazia si svoje mazelky a nechcu ich ranit. Ja si ani neviem predstavit, ake by to bolo keby jedneho dna za mnou prisiel a povedal mi, ze jej to o nas povedal a ze chce zostat somnou. Vo mne by sa odohraval taky obrovsky boj stastia a zialu. Bola by som stastna, keby sa rozhodol byt somnou, ale zaroven by som nikdy nechcela aby opustil deti (prenho to najvzacnejsie). Nie som sobecka,aj ked viem ze clovek ma pozerat aj na seba a nie stale na druhych.. :(( Nikomu nechcem ublizovat, tak budem radsej vzdy radsej ta druha, akoby na mna niekto ukazoval prstom, ze som vedome znicila niekomu rodinu.. Zatial mi to staci, aj ked by som snim chcela byt castejsie. Ale ktovie, mozno raz.. ked bude mat dospele deti, mozno si povie ze je cas zit aj svoj zivot..

mija80

mile damy, ktore si zacinate so zenacmi... premyslali ste vobec niekedy o tom, ake je to bolestive pre inych ludi? ako na to zareaguje 15 rocna dcera otca, ked v jeho mobile najde nadrzane smsky od jeho frajerky? ako to od zakladov zmeni cely jej zivot a jediny okamih navzdy zmeni to, comu kedy verila? ze je nutena zrazu v 15tich dospiet. a ked sama nevie,co robit. ked to taji a cely cas ju to z vnutra zoziera, lebo nevie co robit, ako to napravit, bez toho aby sa to dozvedela mama a surodenci? a sama si vycita, ze tomu nevie zabranit. dnes je zo mna dospela zena a verte mi, ze neviem, ci niekomu este vobec dokazem verit, ked toto bol schopny urobit moj vlastny otec... neviem, ci to sama v sebe niekedy prekonam. ale jedno je jasne, ze aj ked sa po case odpustit da, uz nikdy mi to nevrati to, co som stratila. tazko sa to opisuje, co som prezila, a to som v pozicii dcery, ani si nechcem predstavit, ako to prezivala a dodnes preziva moja mama a kolkokrat by som bola radsej, keby sa rodicia roviedli, lebo aj ked je dnes tomu romaniku koniec, mama stale trpi.

lucya

zuzulik uprimne povedane lutujem ta, nechcem vraviet ze si chudera, nemozeme za to do koho sa zamilujeme, len nechapem kam si potratila rozum hned na zaciatku......, a nepochopila si vsetko, aspon si ho nechval, je to bezcharakterny cert, a obycajny klamar...., nech je s tebou, je normalne ze sa ludia rozvadzaju, odchadzaju jeden od druheho, len nech neklame zenu a tym aj deti..., hej miluje ich, ale ublizuje ak im, a neuveritelne, len o tom chudatka nevedia, zatial.....ja by som takychto chlapov za gule vesala....
ale to co robite je len a len vasa vec, a verim ze sa vam to raz vrati aj s urokami, ak nie v tomto tak v buducom zivote urcite.....,vsetko zle aj dobre sa nam vrati

zuzulik.

lucya, nerozvedú sa, lebo milujú svoje deti. A nejde o pohodlnosť, že doma manželka navarí, operie a uprace. Veď to by som robila aj ja, a s láskou. My sa veľa rozprávame, riešime problémy, smejeme sa, tešme jeden z druhého ak sme spolu. Jasné, že patrí k tomu aj sex. Ale v mojom prípade to trvá dva roky, tam je už oveľa viac.
-
Ja sama viem, že som hlúpa. Ale už nie som mladá holka. Všetci správny muži sú "vychytaný". A takého ako je on už nestretnem.
-
A viem, že dva roky je dlhá doba. Poznám ho už tak dokonale, že viem čo si myslí. Asi tsk ako mám celý život trápnie, nemám šťastie ani v tejto oblasti. Osud mi ponúkol muža a zároveň mi ho aj zobral. Možno to takto malo byť, aby som nebola s ním a ani bez neho. Aby som nebola sama. Lebo nie je nič horšie ako večer byť sama. Sama v posteli a túžiť po ňom, chcieť byť s ním.
Myslieť na neho a plakať. Ale zároveň sa teším, že sa nabudúce opäť stretneme. A vtedy bude patriť len a len mne.
-
Ľúbim ho aj keď nikdy nebude môj!

lucya

baby uvedomuje´te si co ste napisali? nbeznesie aby jeho zena trpela? tak preco ju podvadza? tym netrpi? ach boze, to fakt naletite na taketo reci? ja vam tzch chlapov neberiem, ale aspon sa spamatajte, a neobhajujte ich, nikdy ich nespoznate natolko aby ste vedeli aki su..., nedavno som robila butlavu vrbu rodicom chlapa ktory ma rocnu dcerku, krasnu manzelku a nasiel si milenku a ide sa rozvadzat, ani si neviet predstavitr ako trpia aj oni, a nechcem vediet ako bude trpet jeho zena ked sa to dozvie...., uvedomte si ze tymto vasim spravanim ublizujete mnohym ludom....a hlavne ti chlapi ublizuju, tak ich aspon nechvalte do nebies, pretoze ak by boli taki uzasni ako o nich pisete, povedali by zene pravdu a rozisli by sa s nou, lenze na to su prilis pohodlni

salonka

Ženatý?To môžeš rovno zabaliť,aj keď nemáš tých 15 rokov!Vždy budeš len jeho druhá.Doma má istú podporu a oporu v manželke a Ty budeš jeho milované lízatko na voľný čas.Desivá predstava!

smutnuckaaa

uplne ma to rozplakalo....:/ dievcata...bojim sa zalubit sa (co ak bude on zenaty a nikdy nebude moj)..bojim sa zalozit si rodinu... (coak budem s nim stastna ale on ma bude takto podvadzat)

a pritom v laske vidim zmysel zivota... uplne som z toho smutna:((