Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

kokos

TROSKU sa neda lubit. bud lubim alebo nelubim, este mozem mat rad, to ale moze byt aj jedlo, domace zvieratko, rocne obdobie, ci kus oblecenia... takze, ak niekto lubi, tak lubi poriadne a cely, nie len trosku! potom este niektori ludia pouzivaju "milovat" na vyjadrenie toho citu, ale to uz je, myslim si, len otazka toho, kto co ako hovori a nema to vplyv na hlbku citov. takze baby- ked uz lubime, tak LUBIME NAPLNO A DAVAME SA CELI (a myslim, ze to plati o zenach a muzoch rovnako).

mazanec

dates, tak sa ale nemal zenit, nevravim, dopadnut to moze v konecnom dosledku vseliak, ale takym krokom ako je manzelstvo by si mal byt clovek isty.

detes

Kazdy muz ma pravo si najst niekoho ineho, to ze je zenaty neznamena ze sa zaviazal do smrti byt pri jednej zene :-)

for pigs

milenky, vy si len myslite, ze nikto netrpi, ze o vas nikto nevie, ale byt to tak nemusi, kazda zena vyciti, ze je nieco v neporiadku s jej muzom

roman !

pre upresnenie: píšem, že mám milenku, lebo so ženou sme sa ešte nerozviedli. robí nám problémy a vysporiadať majetok
problém. Aj keď skoro všetko som kúpil ja. Aj byt. A pritom som jej chcel dať všetkého polovicu ale jej to nestačí. A tak nám nedá pokoj. Ale ja som šťastný aj napriek tomu.

roman !

aj ja mám milenku. Tiež máme po 30-ke. Tkaže nie sme pubertiaci. Ženil som sa v 28. Milovali sme sa. Ale asi som ju dobre nepoznal, lebo po svadbe, keď sme už bývali vo vlastnom sa zmenila. Nevarila, neprala, neupratovala - nerobila nič. Všetko som robil ja. A raz som to všetko porozprával kolegyni. A ona ma vypočula. A ja som si uvedomil, že ako to žijem a že takú ženu ako je ona, by som chcel. Začali sme sa stretávať aj mimo prácu. Moja žena chodievala cvičiť, za kamoškami, tak aj ja som si po večeroch robil, čo som chcel. A stali sa z nás milenci. Postupne sme zistili, že nám je spolu dobre, že chceme byť spolu. Tak som sa po roku odsťahoval od ženy a žijem s tou, ktorá mi v tom najhoršom poskytla útechu. Je starostlivá, milá a ľúbime sa. Všetky domáce práce robíme spolu a ja konečne poznám, aký je to rodinný život. Život po boku niekoho, komu na vás naozaj záleží. A plánujeme babatko! Dúfam, že táto láska je tá ozajstná.