Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

mirka.

no tomi nemusis hovorit ze je to tazke ale to je len rada odo mna podotykam ze odskusana na mne saamej ja som mala vztah ale so starsim muzom o dost a ten sa nechcel viazat len si tak uzivat tak som to takto spravila a ten si az potom uvedomil co chce a potom mu uz nebolo zatazko povedat ani lubim ta

zuzulik.

deborah a aj ty mu sama občas zavoláš. alebo len on tebe. Totiž ja môjmu nikdy nevolá. Vieš, nechcem aby mal pocit, že ho uháňam, alebo aby som mu nebodaj liezla na nervy. Ale zas nájde sa deň kedy sa celý deň neozve. A to som potom taká nervózna. Ty mu voláš?
A keď si voláte o čom sa bavíte, keď ste spolu neni často?

deborahhh

mirka to sa lahko povie, ale tazko zrealizuje. Ked sa nanho clovek tesi, na kazdu minutku snim, je tazke sa zriect stretnutia a lebo mu nedvihnut ked zavola.. Ked ho lubim, neda sa mi to spravit..

mirka.

podla mna ked chce zena u zenateho muza zistit ako na tom naozaj je pomoze jej len jedno par krat sa vyhovorit ze nemoz epar krat nezdvihnut mobil dlhsie sa nevidiet a tak zistite ako bude reagovat ci mu to bude alebo nebude vadit

zunaaa

Presne, suhlasim s ccccccccccccc, lebo podla mna aj normalny zdravy muz, nie pubertiak a nie nejaky sladky chlapec ako si pisala ty zuzulik city dava najavo. Tada tym davanim najavo myslim skor city k partnerke, ako napriklad tu lasku. Iste, su aj typy, ktore nikdy nepovedia \"Lubim Ta\" a pod., ale myslim, ze viac je takych muzov, ktorym to nerobi problem, pokial to tak citia. Tak sa zamyslite, aj Ty zuzulik, lebo podla mna zrovna ten Vas nepatri do toho miziveho percenta, ktore to nehovori. Podla mna si to skor setri na domov a na tu \"prvu\" v poradi. A asi je naivnucke si mysliet, tada ak si to vobec myslite a nesnazite sa len klamat same seba, ze by ste niekedy mohli byt pre nich viac, nez hracka...

cccccccccccccc

zuzulík prepáč mi to ale klameš samu seba..vo vnútri ťa to žerie a sama si ubližuješ..ale možno si ten typ čo toto ubližovanie potrebuje..tak vela štastia

zuzulik.

aj ja si myslím, že normálny muž a myslím muž, nie pubertiak ani taký sladučký chalan, nevie byť romantický. A " filiponm" má pravdu - má ťa rád. keby nie nie je s tebou, ale nájde si inú, alebo ich strieda. Na sex si môže zobrať do auta napr. štetku a nikto sa nič nedozvie. Ale ja mám dlhý vzťah a aj keď mi to nepovie, viem, že ma rád má. Mňa ale aj svoju ženu. A úplne ho chápem ale rozpoliť sa nedá... Aj dnes išiel navštíviť rodičov, žena s ním nešla, lebo mala u seba kamarátku a cestou sa u mňa stavil. A pritom nemusel. Mohol ísť domov relaxovať. A nebol sex. Len sme sedeli pri sviečke, pili kávu, držal ma v náručí a bolo nám fajn. A presne za toto sa mi oplatí mať s ním vzťah. Že mu nejde len o sex ale o mňa. Že mu chýbam, že je nám spolu dobre, že mu na mne záleží...aj keď ako hovorím nikdy mi to nepovie, lebo nevie dať city najavo. A mňa to síce bolí, keď odo mňa odchádza, keď sa vracia k žene, ale ja sama to tak chcem. A potom je s ňou a vtedy je sťastná zas ona.

filiponm

otazka ale bola ci jeho odpoved: "Keby ta nelubim nie som teraz pri tebe", znamena ci ta ma rad. ja si osobne myslim ze ta ma rad. my chlapi, nie sme moc na taketo reci. a este k tomu zenac :-)

pepito

ja mam tiez milenku,strasne dobre si vychadzame,mame sa o com bavit, je nam spolu dobre. ale zene to nikdy nepoviem,lebo viem ze by jej to ublizilo. A milenka to odomna ani nechce,staci jej to tak ako to je.