Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

zuzulik.

ahoj deborah! ako pokračuješ? boli ste odvtedy spolu? alebo ti volal? dúfam, že áno. ja aj za teba odkazujem všetkým: nie každý má to šťastie, že stretne toho pravého. že sa zamiluje a ten druhý bude patriť len jemu. Niekedy je ten druhý už zadaný. A čo som mala robiť, keď som sa postupne zaľúbila? Veď je krásne niekoho milovať a byť milovaný. Aj za cenu trápenia.
A ešte teraz za seba: ďaľší dôkaz, že ma nevyužíva a nie som iba jeho hračkou. Celú sobotu a nedeľu sa venoval žene a deťom. Boli v ZOO, na plavárni... A zajtra je akože v práci, ale si berie dovolenku a bude sa venovať mne. Ideme do Viedne na výlet.
A strašne sa teším. Aj on. Viem, že ma odsúdite, ale je to všetko silnejšie ako ja.

moncici

je tazke polemizovat ktora ma pravdu alebo nie tazko hodnotit ked do toho clovek nevidi ale byt vzdy len milenkou nie je ziadna vyhra ale ked sa oni daju vyuzivat ich vec kazdy muz to robi z tychto dovodou:po prve mu zena nedava to co na zaciaatku pretoze je priliz zatazena domacnostou pracou a tak uz nema energiu plne sa venovat muzovi a dochadza stereotyp ale to este neznamena ze zenu aj ked pojde za inou nemiluje a opusti ju po druhe sa tak od seba odcudzili a ´prestali jeden druheho pritahovat a nemaju si co povedat ze to muz riesi po case takym to sposobomalebo je muz suknickar a jednoducho potrebuje milenky ci jedmo ci druhe myslim si ze aj tak si to stale najviac odnesu zeny ci manzelky alebo milenky

zuzulik.

Ak nekoho ľúbiš, nič neriešiš. Užívaš si chvíle strávené s tým druhým. A áno napĺňa ma to. Moje srdiečko, moje myšlieky... Nemyslím na budúcnosť. Viem, že to nebude trvať večne. Žijem pre prítomnosť. Pre tých pár chvíľ, keď je len a len môj....
-
Tak mi poraďte ko s týmto všetkým skončiť. Ako ho prestať ľúbiť a nemyslieť na neho každú minútu.
-
Deborah, ja len dúfam, že ty si máš život pred sebou a raz si ten tvoj uvedomí, že pre neho znamenáš niečo výnimočné. Že mu život vedľa teba ponúkne niečo, čo predtým s nikým neprežíval. Že tie pekné chvíle, keď ste spolu, chce zažívať každý deň. Viem, že je to len sen, ale krásny. Ale možno sa raz stane skutočnosťou a budete spolu.

deborahhh

zuzulik nedavaj sa zbytocne vytocit prosim ta. Tu ma kazdy svoju vlastnu pravdu. Kazdy vie a citi nieco ine, tak kasli na take reci.